Chat with us, powered by LiveChat Taidesviitti Katja Tukiainen Helsingissä | Klaus K Hotel

Taidesviitti Katja Tukiainen

Katja Tukiainen on rakastettu suomalainen taidemaalari ja sarjakuvataiteilija. Iloiset värit kuten pinkki ja purppura, sympaattiset hahmot ja ilmeikäs tyyli ovat taiteilijalle ominaisia.

”Tätä huonetta tehdessäni minua inspiroivat lapsuuteni onnelliset automatkat läpi Euroopan sekä Suomen kesässä kiertävä huvipuisto. Tivoli on pieni kaupunki lähellä Roomaa, Tivolin salaisissa puutarhoissa aika tuntuu pysähtyneen. Tivoliksi kutsutaan myös huvipuistoa, joka saapuu joka kesä pikkukaupunkiin. Illan hämärässä tivolin valot hypnotisoivat meidät. Tivolissa kaikki on mahdollista. Toivon, että säilytämme aina matkustamisen taian sydämissämme.”

Erityistä, juuri sinulle:
Viihdy sviitissä, nauti taideteoksesta ja siemaile Katja Tukiaisenkin lempijuomaa, samppanjaa! Pakettiin kuuluu pullo samppanjaa, erikoissuklaita sekä karamelleja. Lisäksi saat taiteilija Katja Tukiaisen signeeraamaan kortin.
Hinta: 95 euroa, huonehinnan lisäksi, ensimmäisen yön yhteydessä. Varataksesi tämän paketin, lähetä meille sähköpostia reception@klauskhotel.com

Taidesviitti Katja Tukiainen on pinta-alaltaan 40 m². Huoneessa on 180 cm leveä sänky (King Size).

Erikoishuoneissa on ilmainen internetyhteys, TV, Lavazza Classy -kahvikone, tallelokero ja hiustenkuivaaja.


Erikoishuoneiden hinta- ja saatavuustiedustelut
Ota yhteyttä

MIKSI VARATA SUORAAN SIVUILTAMME

  • VELOITUKSETON peruutus
  • VELOITUKSETON nopea internetyhteys

VARAA NYT

tai soita meille 020 770 4700

Muokkaa tai peruuta varaus.