Chat with us, powered by LiveChat Sviitti Helsingissä: Sky Suite | Klaus K Hotel

Sky Suite

"Saata maalle matkamiestä, ilmoillen inehmon lasta, kuuta taivon katsomahan, päiveä ihoamahan, otavaista oppimahan, tähtiä tähyämähän!”
- Kalevala

Sky Suite – Sviitti Helsingissä

Sky Suite on ylellinen sviitti Helsingissä, jonka korkeuksiin kaupungin äänet hädin tuskin kuuluvat.

Haluatko huikean 4,5 metrin huonekorkeuden tai kenties oman parvekkeen upealla näköalalla kauniiseen Helsinkiin? Kolmannen Sky-sviitin erikoisuus on Kalevalasta inspiraation kirvoittanut suloinen sotkanmunanmuotoinen sänky, johon nukkumaan käpertyminen on jo elämys itsessään.

Huonetta ei voi valita ennalta netin kautta, joten jos teillä on sviitin osalta erityistoive, niin olettehan yhteydessä hotellin vastaanottoon.

Tunnelmaa ja ylellisyyttä

Sky Suitessa on rento oleskelualue sohvaryhmineen ja työpöytä. Upeat designvalaisimet ja moderni väritys luovat Sky-sviittiin ylellistä tunnelmaa. Suuri kylpyhuone sadesuihkulla ja ammeella ovat omiaan rentouttaviin kylpyhetkiin iltaisin, virkistämään heti aamusta tai vaikka keskellä päivää.

Laadukas varustelu

Sky-sviitissä on laadukkaat Unikulman patjat, jotka takaavat hyvät yöunet. Kylpyhuoneessa on ylellisiä ja tuoksuvia kylpytuotteita sekä hiusammattilaisten suuressa suosiossa oleva hiustenkuivaaja.

Ilmainen internetyhteys, taulutelevisio, tallelokero, aamutakit ja kylpytossut ovat sviitin vakiovarustelua.

MIKSI VARATA SUORAAN SIVUILTAMME

  • VELOITUKSETON peruutus
  • VELOITUKSETON nopea internetyhteys

VARAA NYT

tai soita meille 020 770 4700

Muokkaa tai peruuta varaus.