Chat with us, powered by LiveChat Ruoka & juoma hotellissamme | Klaus K Hotel

Ruoka & Juoma

Tervetuloa viihtymään ja herkuttelemaan Helsingin Bulevardille!

Me Klaus K Hotellissa haluamme tarjota monipuolisen aamiaisen, joka ovat valmistettu laadukkaista ja tuoreista raaka-aineista. Noutopöytämme notkuvat herkullisia vaihtoehtoja halusitpa sitten raikkaan, terveellisen, erityisen ravitsevan tai tuhdin aamupalan. Kerää pöydästä juuri sellainen aamupala kuin sinä haluat ja herää sen myötä ihanaan uuteen päivään. Aamiaiselle voit varata pöydän myös, vaikket majoittuisi meillä hotellivieraana.

Hotellimme yhteydessä sijaitseva ravintola Toscanini taas tarjoaa makumaailmoja italialaisesta keittiöstä rennossa ympäristössä. Käytämme erittäin korkealaatuisia ja aitoja raaka-aineita, joista valmistamme herkullisia, mutkattomia ja runsaita annoksia nautittavaksenne.

Yksityistilaisuuksia ja juhlia varten voitte myös varata juhlatilojamme. Esimerkiksi toisessa kerroksessa sijaitseva Klaus K Dine on tunnelmallinen tilausravintola, joka soveltuu aina ryhmälounaista yksityisillallisiin enimmiltään 80 henkilölle. Tarjolla on valmiita menuita, mutta voit aina muokata tarjoilut sinun tilaisuuteesi sopiviksi.