Chat with us, powered by LiveChat Aamiainen – Helsinki | Klaus K Hotel

Klaus K:n runsas aamiaisbuffet

Aamiainen

Runsas aamiainen käynnistää päivän olipa ohjelmassa sitten töitä tai huvittelua. Klaus K Hotelli tarjoaa monipuolisen aamiaisen Helsingissä, aivan ydinkeskustassa.

Laatu ja tuoreus

Me Klaus K Hotellissa haluamme tarjota aamiaisen, joka ovat valmistettu laadukkaista ja tuoreista raaka-aineista, ja jonka valikoima on monipuolinen.

Noutopöytämme notkuvat herkullisia vaihtoehtoja halusitpa sitten raikkaan, terveellisen, erityisen ravitsevan tai tuhdin aamupalan. Kerää pöydästä juuri sellainen aamupala kuin sinä haluat ja herää sen myötä ihanaan uuteen päivään.

Erityisruokavaliot

Haluamme huomioida kaikenlaiset ruokailijat aamiaistarjoilussamme. Pidämme huolen, että noutopöydästä löytyy jokaiselle jotakin, niin vegaaneille, keliaakikoille kuin laktoosi-intoleranteille.

Käännythän rohkeasti henkilökuntamme puoleen jo vaikka varausta tehdessäsi, jos sinulla on allergioita tai muunlaisia ruoassa huomioon otettavia seikkoja. On kunnia-asiamme pystyä järjestämään runsas aamupala kaikenlaisille syöjille.

Aamiaisen hinta ja tarjoiluajat

Aamiaisen hinta on 25 € henkilöltä. (Alle 6-vuotiaat lapset veloituksetta, 6–12-vuotiaat 12,50 €)

Aamiaista tarjoillaan:

  • Ma–pe 6.30–10.30
  • La–su 8.00–11.00


VARAA PÖYTÄ


Klaus K

Klaus K -hotelli sijaitsee Helsingin keskustassa, Bulevardilla. Hotelli on vain kävelyetäisyyden päässä niin nähtävyyksistä kuin kaupungin suosituimmista ostospaikoistakin. Helsingin päärautatieasema sijaitsee vain kivenheiton päässä hotellilta ja rautatieasemalle löytää helposti julkisilla liikennevälineillä esimerkiksi Helsinki-Vantaan lentokentältä, sillä kyseessä on niin junien kuin bussienkin päätepysäkki.

Lue lisää