Chat with us, powered by LiveChat Hotellihuoneet Helsinki | Klaus K Hotel

HUONEET & SVIITIT

Klaus K:ssa on kaikkiaan 171 erilaista huonetta erilaisiin tarpeisiin ja tunnelmiin. Pääset osaksi elämystä jo pienemmän hintaluokan huoneissa ja kun haluat satsata oleskeluusi, meillä on sinulle ikimuistoisia vaihtoehtoja. Tervetuloa!

Perusluokan huoneiden lisäksi meiltä löytyy persoonallisia taiteilijoiden sisustamia taidehuoneita ja tyylikkäitä Sky-huoneita. Kesäisin auki olevan 7. kerroksen Sky Terrace -kattoterassi, josta aukeaa kaunis näkymä Helsingin kattojen ylle, sijaitsee aivan Sky Balcony -huoneiden läheisyydessä.

Myyntipalvelumme antaa mieluusti lisätietoa 09 5619 2781 tai reservations@klauskhotel.com.


Uudet huoneet

Olemme uudistaneet huoneitamme kevään 2023 aikana ja tarjolla on nyt neljä uutta huoneluokkaa: Mini, Comfort, Superior & Deluxe!

Uudistamme myös esteettömiä huoneitamme paremmiksi ja inklusiivisemmiksi. Kolme uutta esteetöntä huonetta valmistuu vuoden 2023 aikana.


Huonevarustelu

Kaikissa huoneissamme on ilmainen internetyhteys, TV, tallelokero, vaatehöyrystin ja hiustenkuivaaja. Sky-huoneissa on lisäksi kapselikahvinkeitin, vedenkeitin sekä valikoima kahvia ja teetä.

Hotellimme on kokonaisuudessaan savuton. Tupakoinnin aiheuttamasta lisäsiivouksesta veloitamme lisämaksun.

Yhdistettävät huoneet

Perheen tai ystävien kanssa matkustaessa yhdistettävät huoneet väliovella tai -käytävällä antavat lisää tilaa ja rauhaa. Yhdistettävissä huoneissa pääsee viettämään aikaa rakkaimpien kanssa hyvin yhdessä, mutta on mahdollista nukuttaa lapset toiseen huoneeseen ja nauttia illasta omalla puolella. Ystävien kanssa staycationilla on ihanaa, kun kaikki voivat viettää aikaa yhdessä isossa huoneessa, kuitenkin kahdesta kylpyhuoneesta nauttien.

Lue lisää yhdistettävistä huoneista.

VARAA SIVUILTAMME JA SAAT AINA EDULLISIMMAN HINNAN

  • Parhaan hinnan takuu
  • Joustavammat peruutusehdot
  • Veloitukseton internetyhteys

Klaus K:n viihtyisät hotellihuoneet

Preferred Hotels & Resorts -hotelliketjuun kuuluva Klaus K kutsuu luokseen viihtymään. Bulevardin varrella, Helsingin keskustassa paraatipaikalla sijaitseva Klaus K -hotelli on erinomainen valinta majoitukseen, kun etsinnässä ovat hotellit Helsingin keskustassa.

Lue lisää