Chat with us, powered by LiveChat Miksi varata suoraan sivuiltamme klauskhotel.com? | Klaus K Hotel

Miksi varata suoraan sivuiltamme klauskhotel.com?

Miksi kannattaa varata suoraan hotellin sivuilta?

Saadaksesi parhaan tarjouksen sinun ei tarvitse surffata internettiä lävitse. Voit olla varma, että saat parhaan ratkaisun varaamalla suoraan meiltä.

Useimmille matkailijoille hotellihuoneen varaamisessa ratkaisee usein yksi tärkeä muuttuja: hinta. Ja vuosien ajan online-matkatoimistot (joita kutsutaan OTA: ksi), kuten Expedia ja Booking.com, ovat olleet halvimpien hintojen sivustoja. Mutta OTA:n ja hotellien välinen suhde on jo pitkään ollut hankala. Hotellit ovat olleet riippuvaisia OTA: sta, sillä ne saavuttavat paljon potentiaalisia vieraita verkossa. Mutta tämän saavuttavuuden hinta on erittäin korkeat komissiokustannukset, jotka hotelli joutuu maksamaan jokaisesta varauksesta. Tätä vieraat eivät usein tiedä.

Haluamme sinun varaavan suoraan meiltä. Tässä muutama syy miksi:

- Paras hinta. Jos löydät alhaisemman hinnan jostain muualta, se tarkoittaa, että palveluntarjoaja maksaa osittain huonehinnastasi tai että kaikkia kustannuksia ei ole lueteltu ensimmäisellä sivulla.

- Kanta-asiakasohjelmapisteet: OTA- tai kolmannen osapuolen sivuston kautta varatut matkat eivät ole oikeutettuja mihinkään kanta-asiakasohjelmapisteisiin tai etuihin.

- Tunnistaminen. Kun varaat suoraan kanssamme, tiedämme, kuka olet ja mistä pidät. OTA:n kautta saamme usein vain nimen emmekä voi olla varmoja siitä, kuka vieras on.

- Huonetoiveet: Jos tarvitset huoneen, jossa on kaksi sänkyä, mahdollisuutesi saada kyseinen huonetyyppi ovat paremmat, kun varaat suoraan kanssamme, koska OTA:t eivät välttämättä takaa huonetyyppiä vieraille. Meiltä varaamalla pystyt toivomaan jopa tiettyä huonenumeroa.

- Asiakaspalvelu: Jos joku menee pieleen matkasi tai loman suhteen, saat paremman asiakaspalvelun, jos varaat suoraan hotellin kautta. Tämä johtuu siitä, että hotellin ja OTA varaajan välille muodostuu asiakassuhde vasta sisäänkirjautumisen jälkeen. Ennen tätä varaaja on OTA:n asiakas. Hotellit eivät myöskään voi muuttaa OTA-varauksia millään tavalla. Muutoksissa joudut asioimaan OTA: n asiakaspalvelun kanssa, joka on sitten yhteyttä meihin. Kun suoraan varattuasi voisimme hoitaa asian saman tien. Kumpi vaihtoehto on mielestäsi houkuttelevampi? Sanotaan se nyt suoraan, että annamme etusijan suoraan kanssamme varanneille vieraille. 

VARAA SIVUILTAMME JA SAAT AINA EDULLISIMMAN HINNAN

  • Parhaan hinnan takuu
  • Joustavammat peruutusehdot
  • Veloitukseton internetyhteys