Chat with us, powered by LiveChat Hotelli Helsingin keskustassa | Klaus K Hotel

Klaus K

Hotelli Helsingin parhaalla paikalla

Yöpyessäsi Helsingissä vapaa-ajalla tai liikematkalla, yhden yön tai pidempään, tai järjestäessäsi ikimuistoisia juhlia tai tilaisuuksia, luotettava valintasi on Klaus K Hotel. Helsingin nähtävyydet ja palvelut ovat kävelymatkan päässä hotellista ja erinomaiset liikenneyhteydet mahdollistavat mutkattoman liikkumisen pidemmällekin.

Arvomme – humaanius, ennakkoluulottomuus ja rohkeus – ohjaavat kaikkea tekemistämme. Me haluamme tehdä hyvää ja luoda maailmaan tasa-arvoisuutta tarjoamalla tilan monimuotoisille äänille ja olemiselle. Olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet.

Klaus K on osa Strawberryä, johon kuuluu yli 200 hotellia ympäri pohjoismaita. Strawberryn alaisuudessa toimii itsenäisten hotellien Nordic Hotels & Resorts -portfolio, johon Klaus K Hotel liittyi yhdessä muiden Kämp Collection Hotels -hotellien kanssa syksyllä 2019.

Liittymällä kanta-asiakasklubiimme Strawberryyn saat monipuoliset edut heti käyttöösi.


Kuulumme myös Preferred Hotels & Resorts -yhteisöön, joka edustaa hienoa ja laajaa maailmanlaajuista itsenäisten hotellien ja elämysten portfoliota.


Huoneet

Klaus K:ssa on kaikkiaan 171 erilaista huonetta erilaisiin tarpeisiin ja tunnelmiin. Suosittuja hotellissamme ovat tyylikkäät Sky-huoneemme.

Lisäksi olemme toteuttaneet uniikkeja taidehuoneita yhdessä Suomen nimekkäimpien nykytaiteilijoiden kanssa.

Täydennä elämystäsi

Meille on ilo ja kunnia valmistella vierailusi huolella jo ennen saapumistasi. Tiimimme palvelee sinua henkilökohtaisesti ja mutkattomasti, haluamme tehdä vierailustasi elämyksen ja juuri sinun näköisesi. Voit tilata etukäteen huoneeseesi esimerkiksi viiniä tai juustolautasen odottamaan saapumistasi. Voit tilata lisäpalveluita varauksesi yhteydessä.

Tutustu myös valmiiksi suunniteltuihin elämyspaketteihimme.

Järjestä tapahtuma meillä

Tarjoamme myös erilaisia palveluita aina kokous- ja juhlatiloista kokonaisvaltaisiin hääpalveluihin. Ota yhteyttä myyntipalveluumme, joka mielellään vastaa kaikkia sinua askarruttaviin kysymyksiin: 09 5619 2705 / sales@klauskhotel.com

Hotellin kuntosali

Klaus K:n kuntosali tarjoaa liikunnanystäville monipuoliset kuntoilulaitteet. Kuntosali on auki ympäri vuorokauden, joten voit reippailla salilla oman aikataulusi mukaan. Kuntosali sijaitsee kerroksessa 2A.

Tarpeellista tietää

  • Sisäänkirjautuminen klo 15.00, uloskirjautuminen klo 12.00.
  • Hotellimme on kokonaisuudessaan savuton. Tupakoinnin aiheuttamasta lisäsiivouksesta veloitamme lisämaksun. Tupakointi on sallittua hotellin edessä terassilla, kadulla sekä Sky Balcony -huoneiden parvekkeilla.
  • Lemmikit ovat meille tervetulleita tiettyihin huoneluokkiimme. Kysy lisää vastaanotostamme: 0207704701 / reception@klauskhotel.com
  • Suurin osa Klaus K:n tiloista on esteettömiä. Lue lisää täältä.