Chat with us, powered by LiveChat Mini -huone | Klaus K Hotel

Mini

Suloisen kompakti Mini-huone on hotellimme kätevä ja samalla edullisin majoitusvaihtoehto erityisesti yksin matkustavalle. Tämä huone on sinulle, joka arvostat sitä, että kaikki on käden ulottuvilla. Tilavan hotellihuoneen sijaan sinulle on tärkeintä saada hyvät yöunet ja ravitseva aamiainen.

Mini-huoneet ovat kooltaan 13–18 m² ja niissä on 120 cm leveät laadukkaat vuoteet. Mikäli lisätilan tarve yllättää, hotellistamme löytyy vieraillemme yleisiä tiloja mukavaan ajanviettoon sekä vuokrattavia kokoustiloja työskentelyyn.

Huoneessa on TV, josta voit illan ratoksi katsella omia lempiohjelmia Chromecastin kautta. Jos haluat nauttia hieman kuplivaa, voit tilata pullon kuohuvaa tai muita herkkuja näppärästi huonepalvelustamme. Kahvia tai teetä saat huoneen Lavazza Classy -kahvikoneesta.

Olet sitten menossa työtapaamiseen tai nauttimaan Helsingin tunnelmasta, saat vaatteet kätevästi siistiksi Stockholm Steamery -höyrystimen avulla. Huonevarusteluihin kuuluu myös tallelokero, jossa voit säilyttää timanttejasi ja muita arvotavaroita vierailusi ajan.

MIKSI VARATA SUORAAN SIVUILTAMME

  • VELOITUKSETON peruutus
  • VELOITUKSETON nopea internetyhteys

VARAA NYT

tai soita meille 020 770 4700

Muokkaa tai peruuta varaus.