Chat with us, powered by LiveChat Esteettömyys | Klaus K Hotel

Esteettömyys

Suurin osa Klaus K:n tiloista on saavutettavissa pyörätuolilla joko hissillä tai luiskan avulla. Autamme mielellämme missä tahansa esteettömyyteen liittyvissä kysymyksissä!

Ota yhteyttä:

reception@klauskhotel.com
0207704701


Sisääntulo

Hotellin edusta on katukiveä, joten hotellin edusta ei ole tasainen. Hotellin pääovella on lyhyt kynnysluiska, sisääntulossa on 1cm sekä 2cm kynnykset. Hotellin pääovet toimivat liiketunnistimella ulospäin.


Huoneet

Hotellissa on kolme esteetöntä huonetta, jotka on mahdollista varata nettisivujemme kautta tai vastaanotostamme: reception@klauskhotel.com tai 0207704701.

Kaikkien esteettömien huoneiden ovien leveys on 90 cm. Kaikissa esteettömissä huoneissa on kaksi erillistä 200 x 80 cm sähkösäätöistä vuodetta. Sänkyjen korkeus on 65 cm. Kylpyhuoneessa on kaikissa huoneissa vapaata tilaa wc-istuimen molemmilla puolilla. WC istuimeen on mahdollista saada käsituet. Kylpyhuoneiden käsienpesuallas sekä peili ovat kiinteitä.

Deluxe huoneiden koko mahdollistaa liikkumisen apuvälineillä, mutta näiden huoneiden kylpyhuoneista ei löydy käsitukia tai kiinteitä suihkuistuimia, siirrettäviä suihkuistuimia on saatavilla. Osaan 6 kerroksen Sky-huoneisiin on portaita, mainitsethan varausta tehdessäsi toiveesta saada huone, jonne pääsee ilman että käyttää portaita. Osa Sky-huoneista on kahdessa tasossa, tasojen välillä on 4 askelmaa.


Ravintolatilat

Ravintola Toscaniniin on esteetön kulku hotellin pääovien kautta vastaanoton vierestä.

Hotellissa majoittuvat vieraamme pääsevät esteettömästi 2. kerroksessa sijaitsevaan aamiaistilaamme hissillä. Hotellin ulkopuolelta Klaus K Dinen aamiaiselle ja brunssille saapuville on esteetön kulku hotellin pääoven kautta hissillä toiseen kerrokseen.

Hotellin 7. kerroksessa sijaitsevalla Sky Terrace -kattoterasillamme on mahdollista viettää kesäisin iltaa katetun sisätilan puolella, jonka seinät saadaan lämpiminä kesäiltoina auki. Valitettavasti ulkoalueelle ei ole tällä hetkellä esteetöntä pääsyä.

Kulku Sky Terracelle on hotellin pääsisäänkäynnin kautta hissillä. Katettuun sisätilaan on pääsy henkilökunnan avustamana lyhyttä jyrkkää luiskaa pitkin. Tilaa ei voida luokitella esteettömäksi.


Juhla- ja kokoustilat

Juhlatiloistamme Rake-saliin ja Winttiin on esteetön pääsy hissillä hotellin pääsisäänkäynnin kautta.

Studio K:hon pääsee henkilökunnan avustamana hissillä pääsisäänkäynnin kautta. Tilaan tultaessa on hieman yli 5 cm korkea kynnys, joten täysin esteetön tila ei ole.


Esteettömät WC-tilat

Hotellimme julkisissa tiloissa on kaksi esteetöntä WC-tilaa.

Toinen sijaitsee hotellin 2. kerroksessa Klaus K Dine -ravintolatilamme yhteydessä, jossa tarjoillaan myös hotelliaamiainen. Tätä WC:tä voit käyttää myös vieraillessasi ravintola Toscaninissa, Sky Terrace -kattoterassillamme sekä juhla- ja kokoustiloissamme. Kulku 2. kerrokseen hissillä.

Studio K:n kerroksessa on oma esteetön WC Studio K -tilan varanneille. Muita tiloja palvelee 2. kerroksen ravintolan WC. Julkisten tilojen esteettömissä WC:issä on kiinteät käsituet, käsienpesuallas ja peili.