Chat with us, powered by LiveChat True Equality -majoituselämys | Klaus K Hotel

True Equality -majoituselämys

Klaus K:n True Equality -majoituselämys saattelee sinut Outsider Art Festivaalille 12.-21.8.2022! (linkki www.outsiderart.fi

"Outsider Art Festivaali valtaa Helsingin ja kutsuu kaikki mukaan juhlimaan kulttuurista yhdenvertaisuutta! OAF antaa äänen outsider-taiteen tekijöille esittämällä valloittavan kattauksen musiikkia, kuvataidetta, esittävää taidetta, elokuvia ja elämäntarinoita. OAF on Helsingin Juhlaviikkojen ystäväfestivaali."

Löydät hotellihuoneestasi True Equality -lahjakassin, joka sisältää Kyrö Distillery Companyn, Pertin Valinnan ja OAF:n tuotteita. Majoituspakettiin sisältyy myös runsas buffetaamiainen ja kuntosalin käyttö. Sinulla on mahdollisuus tehdä itsenäinen kävelykierros, joka tutustuttaa sinut Outsider Art Festivalin pariin. Festivaalin tiedot ja kartan löydät lahjakassista. 

Klaus K lahjoittaa 10% majoituspaketin tuotoista True equality -kampanjalle. True Equality- kampanjan tukee erityisryhmien työllistymistä kulttuuri- ja ravintola-alalle. Kampanjan lähtökohtana on, että kaikki saavat osallistua yhdenvertaisesti kulttuuri- ja ravintola-alan uudelleenrakentamiseen. Vuoden 2022 tavoitteena on työllistää 100 henkilöä osana Pertin Valinnan tapahtumia ja toimintaa. Yksi näistä on Outsider Art Festivaali.

TRUE EQUALITY -MAJOITUSPAKETTI SISÄLTÄÄ
Majoitus valitussa huoneluokassa
Herkullinen hotelliaamiainen
True Equality -lahjakassi
Kuntosalin käyttö
True Equality -majoituselämys nyt alkaen 170€ / yö kahdelle Passion Double -huoneessa.


Liput Outsider Art Festival -tapahtumaan sekä True Equality avajaisjuhliin myy tiketti.fi

*OAF kuvat Pekka Elomaa/Klaus Welp