Chat with us, powered by LiveChat Kupliva ilta -majoituspaketti | Klaus K Hotel

Kupliva ilta -majoituspaketti

Kippis! Tule juhlistamaan tärkeää päivää tai piristämään arkea ystävän tai kumppanin kanssa Klaus K:hon. Majoitu Helsingin Bulevardin yllä ja nauti keskustan menevästä tunnelmasta. Klaus K:n sijainti tarjoaa tilaisuuden majoittua parhaiden ravintoloiden, yökerhojen ja kulttuurin ympäröimänä. Kupliva ilta -pakettiin sisältyy pullo kuohuvaa, joten aloita ilta meillä ja vietä hauska juhlailta ulkona tai nauti kumppanin kanssa kuohuvasta rauhoittavassa kylvyssä ja ota aikaa yhteiselle ajalle sekä rentoutumiselle.

Kun majoitut ennen 30.12.2023, pakettiin kuuluu lisäksi Suklaa Täplän suklainen joulutervehdys ja kuohuviininä tarjoamme hiilineutraalia Think-kuohuviinia. Osana Lonely Christmas Tree -kampanjaamme lahjoitamme jokaisesta myydystä paketista 3 € Tyttöjen ja Poikien talon toimintaan.

Kupliva ilta -paketti sisältää:

  • Majoituksen valitsemassanne huoneluokassa kahdelle
  • Pullon kuohuviiniä (saatavilla myös alkoholiton kuohuviini)
  • Herkullisen buffet-aamiaisen
  • Pääsyn Klaus K:n kuntosalille

Varatessasi majoituspakettia voit ostaa lisäpalveluna myös huoneeseen toimitettavia herkkuja.

Hinta alkaen 170 € / yö kahdelle Comfort-huoneessa.


Peruutusehdot: Varausten peruutukset ja muutokset tulee tehdä viimeistään 2 vuorokautta ennen saapumispäivää (klo 23:59 mennessä). Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista ja muutoksista hotelli veloittaa 1 yön hinnan.