Chat with us, powered by LiveChat Taste of PIEN -majoituspaketti | Klaus K Hotel

Taste of PIEN -majoituspaketti

Maistuvampi maailma olut kerrallaan! Tervetuloa kokemaan yöpymisen legendaarisessa Klaus K Hotelissa ja nauttimaan pienipanimo-olutta, jotka on rakkaudella sinulle valinnut yhteistyökumppanimme PIEN.

Helsingin maistuvin miniloma on täällä – pakkaa siis kamat ja suuntaa kohti Klaus K:ta! Hotellihuoneessa sinua odottaa Pienen huolella valikoimat herkulliset, jääkaappikylmät pienpanimo-oluet. Yllätysvalikoima sisältää taidonnäytteitä kansainvälisiltä ja kotimaisilta suosikkipanimoilta sekä suosituimmista oluttyyleistä aina IPAsta Souriin, jotka tarjoavat herkullisen värikkään makuelämyksen kaikille.

PIEN on vuonna 2016 kahden kaveruksen perustama pienpanimo-oluen äärimmäisen päädyn monitoimija ja olutkulttuurin aktiivinen kehittäjä Suomessa. Olemme hyvän mielen olutkauppa ja baari, kansainvälisten herkkujen maahantuoja sekä jakelija, verkkokauppa ja niin paljon muuta – tervetuloa tutustumaan Pieneen universumiimme. Meille kaikki ovat tervetulleita omina itsenään; jaamme pienoluiden ilosanoman kaikkien kanssa, jotka kunnioittavat ihmisarvoa ja ottavat muut huomioon. Olemme aina pienten puolella! 💜

TASTE OF PIEN -MAJOITUSPAKETTI KAHDELLE SISÄLTÄÄ

  • Majoitus valitsemassasi huoneluokassa
  • Buffetaamiainen
  • 4 pienpanimo-olutta yöpyjää kohden (Olutvalikoima saatavilla myös täysin alkoholittomana! Ilmoitathan tästä toiveesta varauksen yhteydessä)
  • Etu Helsingin keskustassa Ateneuminkujalla sijaitsevaan myymälä-baari Pien Shopiin! Näyttämällä hotellihuoneesta löytyvää korttia Pien Shopin kassalla, saat kaksi suosituskokoista hanaolutta yhden hinnalla.

Lahjoitamme kaikista kesän aikana myydyistä Taste of PIEN -majoituspaketeista 10% Trasek ry:lle!


Peruutusehdot: Varausten peruutukset ja muutokset tulee tehdä viimeistään 2 vuorokautta ennen saapumispäivää (klo 23:59 mennessä). Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista ja muutoksista hotelli veloittaa 1 yön hinnan.