Chat with us, powered by LiveChat Hääjuhlat ja hääyö Helsingissä | Klaus K Hotel

Vietä ikimuistoiset häät Helsingin keskustassa

Järjestä hääjuhlat Klaus K Hotellissa

Meillä on vuosien kokemus erilaisten hääjuhlien järjestämisestä. Kertokaa meille toiveenne, niin järjestämme juuri teidän näköisen hääjuhlan. Olipa toiveenanne sitten pienet, intiimit häät, cocktail-tilaisuus, istuva illallinen tai railakkaammat bileet, niin meiltä löytyy teille sopivat tilat ja tarjoilut.

  • Sky Terrace on oiva paikka pienempiin tilaisuuksiin
  • Rake-salissa järjestyy isommat tilaisuudet
  • Studio K taas on oivallinen keskikokoisiin ja tyyliltään modernimpiin juhliin


Ota yhteyttä – kerromme lisää

Lisätietoa ja tarjousta varten, ole yhteydessä suoraan myyntipalveluumme:

events@klauskhotel.com tai 09 5619 2779

PYYDÄ TARJOUS


Häitä on erilaisia, kuten hääparejakin

Me Klaus K:ssa ymmärrämme, että meitä on moneksi ja meidän kaikkien elämäntilanteet ja odotukset ovat erilaisia. Haluamme mahdollistaa jokaiselle hääparille ikimuistoisen häätilaisuuden iästä, taustasta tai sukupuolesta riippumatta.

Suunnittele unelmiesi hääjuhla yhdessä ammattitaitoisen henkilökuntamme kanssa. Järjestämme kanssanne juuri sellaisen tilaisuuden kuin mitä te siltä odotatte. Häät ovat molempien juhla ja kummankin toiveet toteutetaan.

Lähimmät vihkitilat:

Nämä kaikki sijaitsevat kävelymatkan päässä hotellilta, joten juhlavieraiden on helppoa siirtyä vihkipaikasta hääjuhlaan.


Vihkiminen juhlapaikassa

Maistraatin kanssa voi sopia, että vihkijä tulee virka-ajan ulkopuolella ja maistraatin ulkopuolelle suorittamaan vihkimisen. Klaus K Hotellissa onkin vihitty monta avioparia joko Rake-Salissa tai Sky Terassilla. Olemme saaneet todistaa toinen toistaan upeampia ”vihkialttareita”, jotka yhteistyökumppanimme on toteuttanut täysin hääparien toiveiden mukaan.


Hääyö Klaus K:ssa

Ylellinen hääyö Helsingissä vaatii täydellisen sijainnin ja romanttiset olosuhteet. Klaus K:n ympäristö huokuu kaunista historiallista Helsinkiä vanhoine rakennuksineen.

Hääpäivänne saattaa olla elämänne tärkein ja muistorikkain päivä. Klaus K haluaa tehdä myös hääyöstänne teille ikimuistoisen.

Me huolehdimme kaikesta – te voitte keskittyä toisiinne

Valmistamme huoneenne huolellisesti ennen saapumistanne, jotta te voitte juhlan jälkeen rauhassa levähtää tai jatkaa juhlintaa kahden oman huoneen rauhassa.

Saapuessanne teitä odottaa pullo kuohuvaa ja iltapala huoneessa.

Halutessanne hääaamiainen tarjoillaan teille huoneeseen 20 € lisähinnasta – voitte nauttia sen vaikka romanttisesti vuoteessa ihan kahdestaan.

Kysy lisää hääpaketistamme!

Klaus K Hotelin upeat juhlatilat

Helsingin ydinkeskustassa, Bulevardin varrella sijaitseva Klaus K Hotel tunnetaan laadustaan ja erinomaisesta palvelustaan. Lisäksi Klaus K tarjoaa maineikasta aamiaista, joka täydentää hotelliyöpymisen upeasti. Klaus K -hotelli on Preferred Hotels & Resorts -ketjun jäsenhotelli, ja Suomessa ensimmäinen laatuaan.

Lue lisää