Chat with us, powered by LiveChat Häät - usein kysytyt kysymykset | Klaus K Hotel
Häät, hääpari, hääkakku, Helsinki, Rake-Sali​
Häät, Helsinki, Rake-Sali​
Häät, Helsinki, Hääkimppu, Rake-Sali​
Häät, Helsinki, Rake-Sali​

Usein kysyttyjä hääjuhlaan liittyviä kysymyksiä

VELOITETAANKO RAKE-SALISTA ERILLISTÄ TILAVUOKRAA?

Häiden koosta riippuen tilavaraus voidaan sopia joko minimiosallistujamäärään (illallistavien aikuisten henkilömäärä) tai tarjoiluilla täyttyvään takuumyyntisummaan perustuen. Kummassakaan tapauksessa emme veloita erillistä kiinteää vuokrasummaa Rake-salin käytöstä. Rake-salin vuokra-aikaa on mahdollista jatkaa aina 03:30 saakka lisämaksusta.

Rake-salista löytyy langattomat mikrofonit puheita varten, videotykki sekä suuri valkokangas ja äänentoistojärjestelmä omaa musiikkia varten, tarvitset vain oman soittimen tai voit vuokrata tietokoneen meiltä. Historiallisen juhlasalin lisäksi käytössä on upea Sky Terrace-kattoterassi valokuvausta varten sovittuna ajankohtana. Hovimestari auttaa juhlan järjestelyissä alusta loppuun asti. Rake-salin vierestä on mahdollista myös vuokrata huone lisätilana juhlan ajaksi. Kysy lisää hovimestariltasi ja aloitetaan juhlan suunnittelu.


MITÄ HÄÄKATTAUKSEEN KUULUU?

Juhlakattaukseen kuuluu kattaus valkoisilla, kankaisilla pöytäliinoilla ja servieteillä. Halutessa pöytiin saa myös kynttilöitä sekä Iittalan Kivi-tuikkuja.


VOIKO RAKE-SALIIN TUODA OMAT KORISTELUT JA KUKAT?

Saliin voi tuoda omat koristelut tai käyttää palveluntarjoajaa. Sali itsessään on kaunis juhlatila eikä välttämättä edellytä koristeluja.


JOS EI LÖYDÄ HÄÄMENUISTA MIELEISTÄÄN, VOIKO TILAUKSEEN VAIKUTTAA?

Kaikki häätilaisuutemme toteutetaan yksilöllisesti, joten menu voidaan räätälöidä hääkohtaisesti. Hääkakun suunnittelussakin voit olla itse mukana ja hääkakun koristeluun voi myös vaikuttaa.


MINKÄ HINTAINEN ON LASTEN RUOKAILU?

Alle 4-vuotiaat lapset ruokailevat ilmaiseksi ja alle 12-vuotiaat lapset saavat 50% alennuksen menuhinnasta. Tarvittaessa voimme sopia myös omat annokset lapsille.


MITEN RAKE-SALIIN KULJETAAN?

Rake-salilla on oma sisäänkäynti osoitteesta Erottajankatu 4 C, josta hissillä pääsee suoraan Rake-salin omaan aulaan. Myös aulatilan voi koristella hääjuhlaan sopivaksi.


ONKO MUSIIKIN SOITTAMINEN RAJOITETTUA RAKE-SALISSA AJAN TAI ÄÄNENVOIMAKKUUDEN KANNALTA?

Musiikkia on mahdollista soittaa valomerkkiin klo 23:30 saakka.


MITEN HÄIDEN BUDJETTI LASKETAAN?

  • Valitse alkumalja ja jaa pullon hinta kuudella. Yhdestä 75 cl kuohuviinipullosta kaadetaan kuusi lasillista.
  • Valitse menu.
  • Valitse viinit (valkoinen ja punainen) sekä viinin määrä ruokailun ajalle. Esimerkiksi puoli pulloa eli 3 x 12,5 cl lasillista/ vieras.
  • Valitse haluamanne avec kahville (tavallisesti kaksi eri vaihtoehtoa).
  • Juomat veloitamme ainostaan avattujen pullojen mukaisesti, ennakoitu määrä jää useimmiten todellisuudessa hieman pienemmäksi.

KENELTÄ SAAN LISÄTIETOA?

Jos sinulla on lisäkysymyksiä häitänne koskien, ota yhteyttä myyntipalveluumme niin autamme sinua mielellämme!

Kokous- ja tapahtumavaraukset
09 5619 2779
events@klauskhotel.com

Puhelun hinta 0,84 €/min + pvm/mpm