Chat with us, powered by LiveChat Vappu Helsingin Bulevardilla | Klaus K Hotel

Vappu Helsingissä & hotelliloma Bulevardilla

Koko kaupunki on kevään juhlan näyttämönä. Vallatonta vappua juhlitaan ympäri Helsinkiä, ja kaupunki todellakin herää eloon ja ilonpitoon. Vappu on parhaimmillaan Helsingin sydämessä.

Klaus K kattaa vappuna Helsingin maukkaimman brunssin, tervetuloa nauttimaan!

Varaa vapun kupliva majoituspaketti!

Klaus K:n vapun majoituspakettiin kuuluu pullo kuohuvaa, joka odottaa teitä huoneessanne. Ilta käyntiin ja pääkaupungin rientoihin! Yöksi pehmeisiin lakanoihin ja toukokuu starttaa tietysti herkullisella buffetaamiaisella. Paketti sisältää:

  • Majoituksen valitsemassanne huoneluokassa kahdelle
  • Pullon kuohuviiniä (saatavilla myös alkoholiton kuohuviini)
  • Herkullisen buffet-aamiaisen


Peruutusehdot: Varausten peruutukset ja muutokset tulee tehdä viimeistään 2 vuorokautta ennen saapumispäivää (klo 23:59 mennessä). Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista ja muutoksista hotelli veloittaa 1 yön hinnan.


Voit myös rakentaa oman vappusi: huonevarausta tehdessä voit lisätä varaukseen toiveesi mukaiset lisukkeet. Miten olisi hedelmälautanen tai pientä suolaista tai makeaa? Valitse mieleisesi tuotteet tai ota vaikka kaikkea!

Vappubrunssi 1.5.2024


Juhlista vappua ystävien kanssa brunssilla Klaus K Dinessa! Monipuoliset alkuruuat ovat esillä noutopöydissä, lämpimät annokset tarjoilemme pöytiin. Jätä tilaa myös jälkiruokabuffetin herkuille! Tilaa lisäksi erikoiskahveja, viinejä ja cocktaileja erikseen listaltamme.

Hinta 57 € / henkilö. Kattausajat 11.30–14 & 14.30–17. Vappubrunssimme on hyvin suosittu, joten varaathan pöydän pian!


Toscaninin Vappulounas 1.5.2024

Juhlista vappua ystävien kanssa italialaisittain Ravintola Toscaninissa! Toscanini tarjoaa vappuun makumaailmoja italialaisesta keittiöstä, parhaista mahdollisista raaka-aineista valmistettuna. Lämpimästi tervetuloa!

Hinta 54 € / henkilö. Kattausajat klo 12 & 15. Klo 18 jälkeen tarjolla on à la carte -lista.

Katso menu & varaa pöytä