Chat with us, powered by LiveChat Klaus K x Lily Lee -illallispaketti | Klaus K Hotel

Klaus K x Lily Lee -illallispaketti

Vietä miniloma legendaarisessa Klaus K Hotellissa Bulevardin parhaalla paikalla ja nauti ravintola Lily Leen aasialaisista mauista. Illallispaketti kahdelle sisältää Lily Leen nimimaistelumenun, joka tarjoaa upean läpileikkauksen ravintolan makumaailmasta.

Moderneilla Aasian mauilla hemmotteleva ravintola Lily Lee on Tomi Björckin ja hänen tiiminsä uusi ravintola Erottajankadulla. Sen keittiö on yhdistelmä umamin täyttämää Hakka-keittotaitoa, hienostuneita japanilaisia makuja, Hongkongin katukeittiöiden eloisuutta ja perinteisiä kantonilaisia metodeita. Lue lisää ravintolasta.

Klaus K x Lily Lee -illallispaketti kahdelle sisältää

  • Majoitus valitsemassasi huoneluokassa
  • Maistelumenu Lily Lee (ei sis. juomia)
  • Aamiainen
  • Wifi

Hinta vaihtelee varausajankohdan mukaan – alkaen 295 € kahdelle Klaus Comfort -huoneessa.

Varaa elämys myyntipalvelustamme

Puh. 0207704700

Email: sales@klauskhotel.com

Voit tiedustella erikoispäivien aukioloajat myyntipalvelusta. Varauksen voi perua veloituksetta viimeistään kaksi päivää ennen saapumista klo 18:00 mennessä. Paketti on voimassa saatavuuden mukaan ja pidätämme oikeuden tehdä muutoksia sen voimassaoloaikoihin. Pakettia ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.

Lily Lee viettää kesälomaa 19.–28.6., joten illallispakettia ei valitettavasti saa varattua kyseiselle ajalle. Jos suunnittelet lomaasi juuri tuolle ajalle, suosittelemme tutustumaan Klaus K Staycation -pakettiimme, johon kuuluu herkullinen kolmen ruokalajin illallinen ravintola Toscaninissa.