Chat with us, powered by LiveChat Kokoustilat ja Juhlatilat Helsingissä | Klaus K Hotel
Klaus K Sky Terrace, helsinki
Klaus-K-Hotel-Rake-Sali-luokkamuoto
KlausK StudioK, kokoustila, ryhmätyötila. workshop, helsinki
KlausK-Wintti-kokoustila-Helsinki

Kokoukset

Monipuoliset kokoustilat Bulevardilla, Helsingin keskustassa.

Klaus K:lla on seitsemän erilaista kokoustilaa, jotka soveltuvat vaativampaankin juhlakäyttöön, seminaariin tai pieneen kokoukseen. Kaikki tilojen järjestelyt hoituvat hotellin puolesta, joten sinun ei tarvitse kantaa ylimääräistä huolta. Kerro henkilökunnallemme tilaisuutesi tarpeista, niin toteutamme ne.

Alla on tilojemme esittelyt, mutta muistathan, että tilamme ovat muokattavissa sinun tarpeittesi mukaan.

Tarjoamme myös valmiita kokouspaketteja, joihin voit samoin tutustua alempana tällä sivulla. Voit aina halutessasi kuitenkin muokata kokouksen tiloineen ja tarjoiluineen sellaiseksi kuin itse haluat. Kysy lisää henkilökunnaltamme! Katso myös muut Kämp Collections Hotelsin kokoustilat täältä.

Varataksesi tilan ja kysyäksesi tarjousta olethan yhteydessä suoraan myyntipalveluumme:
events@klauskhotel.com
09 5619 2705

Kokoustilamme

Rake-sali

Rake-sali on suuri ja ylellinen juhlatila aivan Helsingin keskustassa. Täällä järjestät suuremmatkin ja juhlavat tapahtumat.

Studio K

Uusi kokoustilamme, joka on toiminnoiltaan erittäin moderni ja monipuolinen. Valaistusmahdollisuudet ja äänieristys ovat omaa luokkaansa tekemään tästä tilasta erinomaisen luovaan työskentelyyn sopivaksi.

Stage 1, 2 & 3

Stage-kokoustiloja on kolme. Korkealaatuinen äänentoisto ja mittatilaustyönä teetetyt huonekalut tekevät Stage-kokoustiloista soveltuvat vaativimpiinkin kokouksiin.

Klaus K Dine

Klaus K Dine on tunnelmallinen tilausravintola, joka soveltuu aina ryhmälounaista yksityisillallisiin enimmiltään 80 henkilölle. Tarjolla on valmiita menuita, mutta voit aina muokata tarjoilut sinun tilaisuuteesi sopiviksi.

Wintti

Wintti on valoisa ja tilava kokoustila jopa 18 henkilölle. Wintti-kokoustilaan kuuluu kaikki perustavanlaatuinen kokoustarpeisto.

Sky Terrace

Sky Terrace on ainutlaatuinen tapahtumatila korkealla Helsingin kattojen yllä. Täällä voit järjestää juhlia, alkumaljatilaisuuden tai vaikka vihkitilaisuuden – vain mielikuvitus on rajana. Lasitetulta ja lämmitetyltä terassilta aukeaa huikea näköala Esplanadin puistoon.

Järjestä kokous Klaus K -hotellissa

Klaus K on Helsingissä sijaitseva, Preferred Hotels & Resorts -hotelliketjuun kuuluva hotelli, joka tunnetaan laadustaan, palvelustaan ja viihtyisyydestään. Klaus K -hotellin erinomainen sijainti Helsingin ydinkeskustassa, Bulevardin varrella, tarjoaa hotelliin majoittuvalle lyhyet kävelymatkat sekä pääkaupunkimme parhaimpiin ravintoloihin että suosituimpiin ostospaikkoihin, kulttuurikohteisiin ja muihin ajanvietteisiin.

Lue lisää