Chat with us, powered by LiveChat Kokoustilat ja Juhlatilat Helsingissä | Klaus K Hotel
KlausK StudioK, kokoustila, ryhmätyötila. workshop, helsinki

Kokoukset

Monipuoliset kokoustilat Helsingin Bulevardilla

Klaus K:n erilaiset kokoustilat palvelevat niin suuria kuin pieniäkin ryhmiä. Ammattitaitoinen henkilökuntamme hoitaa järjestelyt puolestasi, joten saat yhdestä osoitteesta kaikki tarvitsemasi avun.

Alla on tilojemme sekä kokouspakettiemme esittelyt. Tilat ja tarjoilut ovat muokattavissa tilaisuuden tarpeet huomioiden.

Varataksesi tilan ja kysyäksesi tarjousta olethan yhteydessä suoraan myyntipalveluumme:


events@klauskhotel.com

+358 9 5619 2705

Katso myös muut Kämp Collections Hotelsin kokoustilat täältä.

Kokoustilamme

Rake-sali

Rake-sali on suuri ja ylellinen juhlatila aivan Helsingin keskustassa. Täällä järjestät suuremmatkin ja juhlavat tapahtumat.

Studio K

Uusi kokoustilamme, joka on toiminnoiltaan erittäin moderni ja monipuolinen. Valaistusmahdollisuudet ja äänieristys ovat omaa luokkaansa tekemään tästä tilasta erinomaisen luovaan työskentelyyn sopivaksi.

Stage 1, 2 & 3

Stage-kokoustiloja on kolme. Korkealaatuinen äänentoisto ja mittatilaustyönä teetetyt huonekalut tekevät Stage-kokoustiloista soveltuvat vaativimpiinkin kokouksiin.

Klaus K Dine

Klaus K Dine on tunnelmallinen tilausravintola, joka soveltuu aina ryhmälounaista yksityisillallisiin enimmiltään 80 henkilölle. Tarjolla on valmiita menuita, mutta voit aina muokata tarjoilut sinun tilaisuuteesi sopiviksi.

Wintti

Wintti on valoisa ja tilava kokoustila jopa 18 henkilölle. Wintti-kokoustilaan kuuluu kaikki perustavanlaatuinen kokoustarpeisto.

Kokous lähtee heti aamusta käyntiin Klaus K:n aamiaisbuffetilla, ja lisäksi pakettiin kuuluu kaikki kokoukseen tarvittava aina tilasta, valkokankaasta ja projektorista muihin kokoustarvikkeisiin.

Klaus-K-Hotel-kokoushuone

Teho-kokouspaketteja on kaksi erilaista. Halusitpa sitten hoitaa kokouksen nopeasti pienellä virkistävällä kahvitarjoilulla tai vähän reilummalla ajalla ruokatarjoiluineen, niin takaamme sinulle toimivat järjestelyt tiloineen.

Järjestä kokous Klaus K:ssa

Klaus K Hotel on Helsingissä sijaitseva, Preferred Hotels & Resorts -hotelliketjuun kuuluva hotelli, joka tunnetaan laadustaan, palvelustaan ja viihtyisyydestään. Klaus K:n erinomainen sijainti Helsingin ydinkeskustassa, Bulevardin varrella, tarjoaa hotelliin majoittuvalle lyhyet kävelymatkat sekä pääkaupunkimme parhaimpiin ravintoloihin että suosituimpiin ostospaikkoihin, kulttuurikohteisiin ja muihin ajanvietteisiin.

Lue lisää