Chat with us, powered by LiveChat Klaus K ❤︎ Valentino – ystävänpäivä… | Klaus K Hotel

Klaus K ❤︎ Valentino

Klaus K on nykyään vanhempi, noin kuusissakymmenissä oleva elegantti hotelier. Hän on nähnyt maailmaa, ja hän on tiedostava, viisas ja nykyaikainen. Parisenkymmentä vuotta sitten, hän päätyi matkoillaan Italiaan ja ihastui Toscanan alueeseen, jossa hän viettikin paljon aikaa nauttien italialaisesta kulttuurista, historiasta, ruoasta ja juomasta sekä tietenkin ystävällisestä ja välittävästä tunnelmasta.

Näillä matkoilla Toscanaan, hänen kantaravintolakseen tuli eräs paikallinen trattoria joiden omistajien kanssa hän ystävystyi ja päätyi Helsingissä perustamaan Ravintola Toscaninin. Eräs perheen lapsista, 20-vuotias Valentino, työskenteli apuna ravintolassa. Klaus K tutustui häneen noiden vuosien aikana, ja nautti hänen ajatuksistaan ja näkemyksistään – Valentino oli iloinen, erilainen ja moninaiset persoonat sekä ihmiset huomioiva. Olihan Valentinokin jo silloin räväkkä, tatuoitu ja omanlainen nuori mies, jolta Klaus K sai paljon ajatuksia kotiinviemisiksi.

Näin alkoi Klaus K:n ja Valentinon rakkaustarina, jota juhlistamme jälleen helmikuussa. Klaus K juhlii rakkautta hemmottelevilla hotelliöillä, pitkillä italialaisilla illallisilla ja yhteisillä aamiaishetkillä, jonka jälkeen koko kaupunki avautuu tutkittavaksi, vain askeleen päässä hotellilta. Tule juhlistamaan kanssamme Klaus K:n ja Valentinon rakkaustarinaa, ja luo uusia tarinoita yhdessä kumppanin tai ystävän kanssa luonamme. ❤︎

Jos Klaus K:n ja Valentinon rakkaustarinan jatko jäi mietityttämään, ota meidät Instagramissa ja Facebookissa seurantaan ja saat pian kuulla lisää.

Yllätä ystävä elämyksellä

Anna ystävälle tai kumppanille lahjaksi elämyslahjakortti. Lahjakorttikaupastamme voit valita juuri sinun rakkaallesi sopivan lahjan – miltä kuulostaisi italialainen illalliselämys Toscaninissa tai hemmotteleva hotelliloma Sky Balcony -huoneessa? Tutustu lahjakortteihimme ja anna lahja, joka jää mieleen!

Etu ystäville ja rakastavaisille – tilaa uutiskirje!

Ilmoitamme tulevasta ystävänpäivän edusta ensimmäisenä uutiskirjeen tilaajille – tilaa uutiskirje nyt ja saat sähköpostiisi edun ensimmäisten joukossa!