Chat with us, powered by LiveChat Brunssi Helsingissä | Klaus K Hotel

Viikonloppubrunssi Helsingissä

Klaus K kattaa Helsingin maukkaimman brunssin

Haluatko nukkua viikonloppuaamuna pitkään ja ilahduttaa vapaapäivääsi yhdistämällä aamiaisen ja lounaan kiireettömäksi herkutteluhetkeksi? Mietitkö kivaa tapaa koota rakkaasi yhteen?

Klaus K:n kaunis kattaus tuoreita ja laadukkaita herkkuja on houkutellut notkuvien brunssipöytien äärelle hotellin asiakkaita, helsinkiläisiä ja heidän vieraitaan jo vuodesta 2007.

Brunssimme tarjoaa runsaan valikoiman hotellimme keittiössä itse tehtyjä ruokia ja tuttuja suomalaisia makuja.

Monipuoliset alkuruoat ovat esillä noutopöydissä, lämpimät annokset tarjoilemme tilauksen mukaan pöytiin. Jätäthän tilaa myös jälkiruokapöydän herkuille? Brunssiin kuuluu lisäksi kahvi, tee ja erilaiset raikkaat mehut. Lisäksi voit tilata erikoiskahveja, kuohuviinejä ja aamiaiscocktaileja erikseen listaltamme.

Käytämme aina sesongin parhaita raaka-aineita ja vaihdamme menun kuukausittain. Toivommehan sinun poikkeavan usein ja aina yllättyvän iloisesti!

Vuoden 2023 brunssit:

Brunssi tarjoillaan klo 12.30–15.30.

Brunssin hinta on 42 €.

Erikoispäivinä, kuten vappuna tai äitienpäivänä, hinta on 52 €. Lahjakortit eivät ole voimassa erikoispäivinä.

VARAA PÖYTÄ


Tiedustele lisää myyntipalvelustamme:

+358 9 5619 2705
events@klauskhotel.com


Erikoisruokavaliot

Huomioimme erikoisruokavaliot merkitsemällä tarjoilut huolellisesti ja ystävällinen henkilökuntamme on aina valmiina auttamaan kysymyksissäsi. Mikäli mainitset erikoisruokavaliostasi jo pöytävarausta tehtäessä, pystymme palvelemaan sinua vieläkin paremmin.


Lisää vaihtoehtoja Klaus K Hotellissa