Chat with us, powered by LiveChat Ohjelmaa pikkujouluihin | Klaus K Hotel

Ohjelmaa pikkujouluihin Helsingissä

Experiencing Artists pikkujouluihinne ja muihin juhliin!

Vuoden riemukkaimmat pikkujoulut juhlitaan tietysti Klaus K:ssa Helsingin Bulevardilla! Meiltä löydät toimivat tilat niin 40 kuin 100 hengen istuvalle illalliselle, tonttujen cocktailtilaisuuksiin, glöginkohottajaisiin ja moneen muuhun! Mitä teidän näköiset pikkujoulut voisivatkaan pitää sisällään?

Klaus K tekee yhteistyötä tapahtumajärjestäjä Experiencing Oy:n kanssa! Jos siis etsit jotain uutta, yllätyksellistä ja mielenkiintoista ohjelmaa pikkujouluihinne, tutustu monipuoliseen kattaukseen DJ:ita, esiintyjiä, juontajia sekä workshoppeja. Voimme hoitaa esiintyjiä juhliinne myös oman valikoimamme ulkopuolelta.

Kiinnostaisiko esimerkiksi syntiset discobileet tai Halloween-fiiliksellä vampyyriteemainen pikkujoulu? Experiencingilta löydät myös erilaisia workshoppeja, mm. voguetanssia, sip & paint -workshop, burleskia, kukkasidontaa tai vaikkapa t-paidan tuunausta.

Hintaesimerkki: DJ laitteineen 2-5 tunniksi pikkujouluihin (tausta- ja bilemusiikki) 1200 € (+ alv 10 %; esiintyvän taiteilijan alv)

Halutessasi saat myös striimi-sisältöihin piristävää ohjelmaa, ja tarvittaessa joko striimin tai live-tapahtuman koko tapahtumatuotannon.

Arvostamme luovuutta, tasa-arvoa, moninaisuutta, osallistumista, yhteistyötä, oppimista, uusia kokemuksia ja hyvää ilmapiiriä.

Laita viestiä Virpille ja suunnitelkaa lisää yhdessä!
virpi@experiencingevents.com
+358445658281
experiencingartists.comKlaus K Hotelin myyntipalvelu auttaa tilavarauksissa ja tarjoiluissa:
09 5619 2705 (0,84 €/min + pvm/mpm) | events@klauskhotel.com