Chat with us, powered by LiveChat Klaus K on Pride House 2023 | Klaus K Hotel

Klaus K on Pride House 2023

Klaus K:lla on kunnia olla Helsinki Priden pääyhteistyökumppani ja toimia Pride Housena Helsingin Pride-viikolla.

Pride House on Pride-viikon sydän, joka toimii sateenkaarevana kohtaamispaikkana ja tapahtumatilana. Pride House kokoaa samojen seinien sisälle keskustelutilaisuuksia, esityksiä, työpajoja ja runsaasti muuta ohjelmaa maanantaista sunnuntaihin. Klaus K:sta löydät myös Helsinki Priden infopisteen ja Shopin, josta löytyvät viralliset Pride-tuotteet.

Pride House on tunnettu konsepti ympäri maailmaa – paikasta ja ajankohdasta riippumatta sen tarkoituksena on toimia LGBTQIA+-ihmisten omana kohtaamispaikkana. Helsinki Pridella ollaan ylpeitä, että jälleen tänä vuonna he voivat tarjota kaikille sateenkaari-ihmisille ja liittolaisille Helsingissä keskeisellä paikalla sijaitsevan Pride Housen.

Klaus K on ylpeästi LGBTQIA+ tarkoittaen, että tarjoamme ilmapiirin, jossa kaikki ihmiset voivat tuntea olevansa arvostettuja ja kunnioitettuja. Meillä on nollatoleranssi koskien minkäänlaista syrjintää. On kunnia-asiamme saada kaikki vieraamme tuntemaan olonsa tervetulleiksi ja koulutamme henkilökuntaamme kohtaamaan jokaisen juuri sellaisena kuin hän on.

Tule viettämään kanssamme Helsinki Pride-viikkoa 26.6.–2.7. Juhlistamme Pridea koko kesäkuun ja lisätietoa Pride-tapahtumista päivitetään tälle sivulle kevään aikana. Varmista yöpaikkasi Helsinki Priden sydämessä varaamalla yö Klaus K:ssa!