Chat with us, powered by LiveChat Drag ❤︎ Club by Klaus K | Klaus K Hotel

Drag ❤︎ Club by Klaus K

Drag ❤︎ Club (lausutaan Drag Love Club) by Klaus K on uusi jokaviikkoinen drag-taiteen monipuolisuutta juhlistava after work -tyylinen klubi. Torstaisin klo 17–21 välisenä aikana Klaus K:n loungeen ovat tervetulleita kaikki dragia rakastavat henkilöt!

Klaus K avaa ovensa ja tarjoaa suomalaisen dragtaiteen ammattilaisille ja harrastajille paikan esiintyä Helsingin keskustassa aivan pääkaupunkimme ytimessä. Katsojat saavat nauttia monipuolisesta artistikattauksesta.

Klubin musiikista vastaa vaihtuvat drag DJ:t jotka nostavat tunnelmaa iltojen aikana. Klubilla kuullaan sekä dragien, että drag-esikuvien haastatteluja ja nähdään drag-numeroita sekä Open Stage -osio, jossa kuka tahansa voi tulla matalalla kynnyksellä tukevan ja kannustavan yleisön eteen kokeilemaan uutta numeroaan tai esiintymistään ensimmäistä kertaa.

Drag ❤︎ Club by Klaus K:n ehtoisana emäntänä ja idean luojana toimii taiteilija ja väitöskirjatutkija Antti Taipale, joka on esiintynyt yli 17 vuoden ajan mm. drag artisti Sheilana. Hänet tunnetaan myös Helsinki Drag Battle -konseptin toisena perustajajäsenenä.

“Klaus K:n johdolta on hieno ele tarjota meille drageille paikka Helsingin keskustasta ja mahdollistaa monipuolisen drag-taiteen esilletuominen toistuvan klubin muodossa. Viime aikojen hyvin kärkevät kommentit tarvitsevat vastaliikkeen ja siihen me KAIKKI dragit voimme osallistua. Yhdessä voimaantuen, positiivisessa ja kannustavassa hengessä vahvistamme rivejä ja tarjoamme unohtumattomia elämyksiä sateenkaaren alta”, Taipale tiivistää.

Drag ❤︎ Club by Klaus K on kunnianosoitus drag-taiteelle! Ja ehdottomasti hyvät bileet.


Esiintyjät:

1.6.
Anna-Kari Virranviemä
Magnus Love
Drag-Leidit Levällään
DJ: Peter Juhan
Special Guest Star: Eino Nurmisto

8.6.
Miss B
Tom of Puukko
DJ: Slaya Bit

15.6.
Linnea von Kattendam
Tina the Balleriina
DJ: Peter Juhan
Special Guest Star: Meiju Suvas

29.6.
Bella Ruru
NikoLa
DJ: Slaya Bit


Missä:

Drag ❤︎ Club by Klaus K

Klaus K Hotel

Bulevardi 2–4, 00120 Helsinki


Milloin:

1.6. | 8.6. | 15.6. | 29.6.

klo 17–21


Tapahtumiin on vapaa pääsy.

Noudatamme turvallisemman tilan periaatteita ja Klaus K on syrjinnästä vapaa vyöhyke.


Kerro ystävillesi tapahtumasta ja osallistu Drag ❤︎ Club by Klaus K -Facebook-tapahtumaan alla olevasta linkistä.