Parhaat hinnat aina varaamalla verkkosivuiltamme *

* lue lisää HINTATAKUUSTAMME »
Mystical Single
Varaa tämä huone
Desire King / Twin
Varaa tämä huone
Sky Lofts
Varaa tämä huone

Q & A

Veloitetaanko Rake-salista erillistä tilavuokraa?

Häiden koosta riippuen tilan varaamiseen voidaan sopia joko minimiosallistujamäärä (illallistavaa aikuista)

tai tarjoiluilla täyttyvä takuumyyntisumma. Näin ollen kummassakaan tapauksessa ei tarvitse erillistä kiinteää vuokrasummaa Rake-salin käytöstä maksaa.

Normaali vuokra-aika häille on 12:00 – 23:30.

Halutessaan Salin vuokraa voi jatkaa aina 03:30 saakka 200€/tunti lisähinnalla.

Menu- ja juomahintoihin sisältyy: kaksi suunnittelupalaveria hovimestarin kanssa (tämän jälkeen palaverit 35€/tunti), juhlakattaus, tarjoilu, siivous sekä tarvittaessa myös av-laitteet :kiinteäprojektori, valkokangas ja äänentoisto (mikrofonit soveltuvat puhumiseen, eivät laulamiseen/musiikkiin). Äänentoiston kautta voi soittaa omaa musiikkia esim. tietokoneelta tai iPodilta. Kaikki hintamme ilmoitetaan aina sisältäen ALV:n.

Mitä juhlakattaukseen kuuluu?

- Siihen kuuluu juhlava kattaus valkoisilla pöytäliinoilla ja servieteillä, jotka ovat molemmat kankaisia. Halutessa pöytiin saa myös kynttilöitä sekä Iittalan Kivi-tuikkuja (rajoitettu määrä).

Voiko Rake-saliin tuoda omat koristelut/kukat?

- Saliin voi tuoda omat koristelut tai käyttää valitsemaansa palveluntarjoajaa. Yhteistyökumppanimme on Parone Design (www.paronedesign.com), josta saa 10 % – alennuksen kaikista palveluista (kts. kohta yhteistyökumppanit).

Sali itsessään on hyvin ”valmis” ja kaunis juhlatilana eikä tarvitse juurikaan koristeluja ellei itse sellaista halua (esim. teemaväri pöytiin tms.).

Jos ei löydä häämenuista mieleistään, voiko tilaukseen vaikuttaa?

- Kaikki häätilaisuutemme toteutetaan yksilöllisesti, joten menu voidaan myös räätälöidä hääkohtaisesti. Hääkakun suunnittelussakin voi olla itse mukana, jos valmiissa kakkuvaihtoehdoissa ei ole mieleistä. Hääkakun koristeluun saa aina itse vaikuttaa.

Osa vieraista saapuu kauempaa onko mahdollista saada heille majoitusta?

- Sovimme tapauskohtaisesti häävieraille mahdollisuuden varata edullisimpaan voimassa olevaan hintaan hotellihuoneen häävarauksen yhteydessä. Lähempänä ajankohtaa varaamattomat huoneet vapautetaan takaisin myyntiin. Niitä ei siis tarvitse hääparin itse taata, jos ei niin halua.

- Hääpari on oikeutettu alennettuun hääpakettihintaan hääjuhlien ollessa Rake-salissa

Onko Rake-saliin kulku aina Klaus K hotellin kautta?

- Rake-salilla on oma sisäänkäynti Erottajankatu 4c osoitteesta, josta hissi tulee suoraan Rake-salin omaan aulaan. Tämä aulatila on myös mahdollista koristella hääjuhlan teemalla.

Mitkä ovat mahdolliset lisäkulut ruokien ja juomien lisäksi Rake-salissa?

- Siivouksen, kattauksen, tarjoilun ja astiahuollon kuuluessa hintaan ei ylimääräisiä kustannuksia tule juuri muista kuin mahdollisista ylimääräisistä koristeluista tai elävästä musiikista jos sellaista haluaa järjestää juhliinsa.

Minkä hintainen on lasten ruokailu?

- alle 4v. lapset ruokailevat ilmaiseksi ja alle 12v. lapset saavat 50% alennuksen menuhinnasta. Tarvittaessa voimme sopia myös omat annokset lapsille.

Onko musiikin soittaminen rajoitettua Rake-salissa ajan tai äänenvoimakkuuden kannalta?

Meillä on lähes kaikissa häissä ollut elävää musiikkia ja sen osalta ei ole koskaan ollut ongelmia niin desibelien kuin ajankaan kanssa. Musiikkia on siis mahdollista soittaa valomerkkiin (23:30) saakka.

Jatkojen järjestäminen Klaus K:ssa?

Häiden jatkot järjestyvät tyylikkäässä Ahjo Clubissa (ikäraja 24v). Voimme järjestää hääseurueen jonon ohi. Ajankohdasta riippuen on mahdollista tehdä myös pöytävaraus ennakkotilausta vastaan. Hotellin asukkaat pääsevät Ahjoon veloituksetta ja muille vieraille sisäänpääsymaksu on viikonloppuisin 6€-10€ (pidätämme oikeuden muutoksiin). Veloitamme lisäksi eteispalvelumaksun 3€/hlö. Jatkojen ajankohdasta kannattaa sopia hyvissä ajoin.

Huomioittehan että hääparin osallallistuessa jatkoille tulee hääpuku/hääpukuun rinnastettava valkoinen/ vaalea iltapuku vaihtaa tavallisempaan asuun.

Hääbudjetin laskeminen: 

- valitse alkumalja ja jaa pullon hinta kuudella. Yhdestä 75cl kuohuviinipullosta saa kuusi 12,5cl lasillista.

- valitse haluamanne menu ja laske mukaan myös hääkakku & kahvitus

- valitse haluamanne viini (valkoinen ja punainen) sekä  viinin määrä  ruokailun ajalle. Hyvä nyrkkisääntö on puoli pullollista eli 3 x 12,5cl lasillista/vieras.

Menuissa on myös suositusviinit valmiina ja hovimestarimme opastavat mielellään oikeanlaisen viinin valinnassa. 

- valitse haluamanne avec kahvitukseen

- Juomat veloitamme ainostaan avattujen pullojen mukaisesti, joten ennakoitu määrä jää useimmiten todellisuudessa hieman pienemmäksi

Tästä saat alustavan kustannuksen / vieras budjettiisi hääjuhlan osalle

Jos mieleesi tuli lisäkysyttävää häitänne koskien, niin laita vain sähköpostia meille osoitteeseen sales@klauskhotel.com tai pirauta 020-7704732, niin autamme sinua mielellämme!

Pyydä tarjous
 
 
Myyntipalvelu
Ma-Pe 09.00 – 17.00
sales@klauskhotel.com
Puh. 020 770 4732

Takaisin