Parhaat hinnat aina varaamalla verkkosivuiltamme *

* lue lisää HINTATAKUUSTAMME »
Mystical Single
Varaa tämä huone
Desire King / Twin
Varaa tämä huone
Sky Lofts
Varaa tämä huone

Uutishuone

02/11/2013

Uudenvuoden illallinen, brunssi ja hotellipaketti Klaus K:ssa

Two women toast as fireworks explode dur

Toivota uusi vuosi tervetulleeksi illallisella – aloita uusi vuosi Brunch Americano -brunssilla. Voit myös hankkia kaiken rentouttavan hotellipaketin muodossa.

Hotellipaketti

Valitse joko yhden tai kahden yön majoitus Passion, Mystical, Desire tai Envy huoneessa – tarjoamme lasilliset kuohuvaa saapumisen yhteydessä. Nauti herkullinen illallismenu, juhli iltaa hyvässä seurassa ja herää uuteen vuoteen ravitseva brunssi, Brunch Americano valmiiksi katettuna. Paketin ostaneille tarjoamme myöskin myöhäisen huoneenluovutuksen (klo 14). Aamiainen kuuluu luonnollisesti paketin hintaan mikäli jäät toiseksi yöksi.

Varaa uudenvuoden paras hotellipaketti »

 

Illallinen

Uusi vuosi on yksi vuoden suurimmista juhlista ja Klaus K on mukana aloittamassa juhlinnan 31.12 klo19 tarjoiltavan uudenvuoden illallisen myötä. Aperitiivit voi nauttia LIVINGROOMissa jutustelun merkeissä odotellen illallisen alkamista. Tutustu uuden vuoden illallisen menuun ja varaa pöytäsi:

Menu »

Pöytävaraus »

 

Brunssi – Brunch Americano

Ei ole parempaa tapaa aloittaa uusi vuosi kuin käynnistämällä se ravitsevalla ja herkullisella Brunch Americano -brunssilla. Klaus K on tullut tunnetuksi yhtenä Helsingin parhaista brunssi-paikoista ja uudenvuodenpäivän brunssimme on jälleen osoitus brunssista, jota et halua missata. Tutustu runsaaseen alkuruoka- ja jälkiruokabuffet menuun sekä napakymppiin osuviin pääruokavaihtoehtoihin ja varaa pöytäsi.

Kattaus klo 12-16

Menu » 

Pöytävaraus »