Parhaat hinnat aina varaamalla verkkosivuiltamme *

* lue lisää HINTATAKUUSTAMME »
Mystical Single
Varaa tämä huone
Desire King / Twin
Varaa tämä huone
Sky Lofts
Varaa tämä huone

Takuu parhaasta hinnasta varaamalla suoraan verkkosivujemme kautta

Ensimmäisenä kehotamme tutustumaan etuihin, jotka voit saada ainoastaan varaamalla suoraan verkkosivujemme kautta.
Lue lisää eduista »

Koska olemme niin varmoja siitä, että varaamalla suoraan verkkosivujemme kautta saat aina parhaan hinnan online-varauksellesi, olemme valmiit antamaan siitä takuun. Mikäli löydät verkossa avoimesti kaikkea yleisöä palvelevan matkatoimiston / matkanvälittäjän, joka tarjoaa saman kategorian huonetta edullisemmin kuin mikä suoraan meidän verkkosivujemme kautta varaamasi huoneen hinta oli niin lupauksemme pitää – saat huoneen samaan hintaan meiltä ja lisäksi vielä 10€ edun, jonka voit käyttää ruoka- ja juomapalveluihin hotellissamme.

Edullisimman hinnan takuu pätee kun:

  • Löydät verkossa kaikelle yleisölle avoimesti toimivan matkatoimiston / matkanvälittäjän / varauskanavan, joka tarjoaa hotellihuoneemme edullisempaan hintaan kuin Klaus K:n verkkosivujen kautta tekemäsi varauksen kokonaishinta oli, sisältäen kaikki varaustapahtumaan liittyvät kulut. Edullisemman hinnan on ollut oltava saatavilla varaushetkellä. Sinun on kyettävä osoittamaan meille, että sama tuote on ollut saatavilla edullisempaan hintaan toisessa varauskanavassa samalla hetkellä kun teit varauksesi.
  • Lähtökohtana takuulle on, että vertailu perustuu euromääräisinä markkinoituihin hintoihin. Takuu ei ole voimassa, mikäli hintaero syntyy valuuttakurssin muutoksesta mahdollisesti seuraavasta marginaalisesta hintaerosta.

Muuta huomioitavaa:

  • Varmistathan, että vertailet hintakategorioita, joissa on myöskin toisiaan vastaavat varaus- ja peruutusehdot sekä oheistuotteet, kuten aamiainen.
  • Takuu ei päde, mikäli toisella verkkosivustolla tarjottu hinta perustuu maksulliseen jäsenyyteen kyseisen verkkosivuston  palvelussa.
  • Hintatakuu ei ole koske vuosisopimushintoja