Parhaat hinnat aina varaamalla verkkosivuiltamme *

* lue lisää HINTATAKUUSTAMME »
Mystical Single
Varaa tämä huone
Desire King / Twin
Varaa tämä huone
Sky Lofts
Varaa tämä huone

Uutishuone

06/09/2013

Muodin ja brunssin ystävät hoi!

Fashion Brunch_600x400px

Syksyn pimeneviin päiviin luo väriloistoa designhotelli Klaus K:n F A S H I O N -
B R U N S S I T syys-lokakuussa. Muotibrunssit viikonloppuisin Klo 12 – 15, hinta 38€.

 

Lauantai 28.9   CAMILLA MIKAMA www.camillamikama.fi

Esittelemme brunssin lomassa uuden syksy/talvi 2013-14 – sesongin, jonka myötä mallistomme täydentyy nahkatuotteilla sekä päällysvaatteilla. Malliston vaatteita ja koruja on myös myynnissä tapahtuman ajan.
Brunssin kruunaa juuri Flow Festivaaleillakin esiintynyt, superlahjakas Anni, joka kuuluu tämän hetken kiinnostavimpiin uusiin lupauksiin suomalaisen musiikin saralla. “Kuvittele, jos Norah Jones ja Janelle Monàe tulisivat meidän kesämökille saunomaan”, Anni kuvailee musiikkiaan. Tervetuloa herkuttelemaan ja nauttimaan muodista ja musiikista!
katsomenu-btn
VARAA PÖYTÄ

 

Lauantai 5.10   URBAN A www.urban-a.fi

Tule hakemaan inspiraatiota pukeutumiseen! Luvassa rentoa meininkiä ja muotinäytös tämän syksyn mallistosta. Huolla samalla kyntesi kuntoon Rococoo Nail apparel minimanikyyripisteessä syksyn trendiväreillä. Musiikista vastaa DJ Spoogy.

katsomenu-btn
VARAA PÖYTÄ

 

Sunnuntai 6.10   ROSAFOX www.rosafox.com

Tule nauttimaan kauniista, klassisista Rosafox –huiveista maittavan brunssin kera. Laadukkaat, maailmalla erittäin tunnetut Rosafox –huivit ovat ihasteltavina Birgitta Öunapin luotsaamassa muotinäytöksessä ”Gatsbyn” tunnelmissa Klaus K:ssa 6.10. 2013 klo 12- 15. Mukana näytöksessä mm. House of Elliott, Halonen ja vaateliike Lalli S sekä Salme Optic ja Nini´s. Malleina esiintyvät Essi Pöysti ja Mira Salo. Rosafox –tuotteet myynnissä koko tapahtuman ajan!

katsomenu-btn
VARAA PÖYTÄ

 

Lauantai 26.10   Mariela Sarkima www.facebook.com/MarielaSarkimaBeauty

Mariela Sarkiman Beauty Brunch  tarjoaa täydellisen lauantaipäivän kaikille muodin ja kauneuden ystäville. Brunssivieraat pääsevät herkuttelun lomassa seuraamaan upeaa hius- ja meikkinäytöstä sekä Marielan ensi keväänä julkaistavan Hair Bible -kirjan muotikuvauksia LIVENÄ. Ja tottakai luvassa on myös hemmottelua… Brunssilipun hinta sisältää pikameikin -kampauksen tai -manikyyrin.

katsomenu-btn
VARAA PÖYTÄ

MARIELA SARKIMAN BEAUTY BRUNCH ON TÄYNNÄ! Peruutuspaikkoja voit tiedustella numerosta 020 770 4700 tai alla olevista yhteystiedoista.


Lisätiedustelut & varaukset:
sales@klauskhotel.com
020 770 4732

 

Klaus K:n viikonloppu-brunssin antimet on valmistettu rakkaudella ensiluokkaisista raaka-aineista, tukipilareina raikkaus ja laatu. Brunssimme koostuu pitkälti luomu- sekä luonnontuotteista, ja tärkeimpänä kaikesta – itse valmistetuista erikoisuuksista. Klaus K:n brunssi sisältää alkuruoka- ja jälkiruokabuffeen sekä itse valitun pääruoan.

Klaus K Hotel Fashion Brunch menu 2013Klaus K Hotel Fashion Brunch Mirkka Metsola 2013Klaus K Hotel Fashion Brunch Jukka Rintala 2013Klaus K Hotel Fashion Brunch 2013

Lisää kuvia kevään 2013 Fashion-Brunsseilta »