Parhaat hinnat aina varaamalla verkkosivuiltamme *

* lue lisää HINTATAKUUSTAMME »
Mystical Single
Varaa tämä huone
Desire King / Twin
Varaa tämä huone
Sky Lofts
Varaa tämä huone

Spa & Kuntosali

Lähde holistiselle hyvinvointimatkalle, jo tänään!

Day Spa

Helsinki Day Spa on uudenlainen kaupunkihoitola, joka tarjoaa harmonisen rentoutumispaikan hotellin naapurissa. Tule virkistymään tunniksi, kahdeksi tai vaikka koko päiväksi. Span moderni design yhdistyy historialliseen arkkitehtuuriin, mikä aikaansaa ainutlaatuisen ilmapiirin. Day Spahan pääsee suoraan hotellin sisäkautta. Tutustu ylellisiin kasvo- ja vartalohoitoihin sekä hierontoihin osoitteessa: dayspa.fi

 

Kuntosali

Klaus K:n kuntosali tarjoaa liikunnanystäville monipuoliset ja modernit kuntoilulaitteet. Kuntosali on auki vuorokauden ympäri, joten voit reippailla salilla oman aikataulusi mukaan.

 

Sauna

28.10.2013 alkaen Klubi & Sauna ei ole varattavissa – arvioitu uudelleen avaamisaika on loppuvuodesta.

Our Day Spa in Helsinki

  • Helsinki Day Spa on vuonna 2005 perustettu, Suomen ensimmäinen Day Spa -kaupunkihoitola keskellä Helsinkiä, historiallisessa Raken talossa, joka tarjoaa kokonaisvaltaista hyvinvointia edistäviä palveluja yksityis- asiakkaille ja yrityksille.
  • Koulutettu, ammattitaitoinen 30 hengen tiimimme tarjoaa korkealuokkaisia hyvinvointia vahvistavia palveluita. Kaikki kosmetologimme ja hierojamme ovat ammattitutkinnon suorittaneita, ammattitaitoisia hoitajia.
  • Sijaitsee hotellin vieressä, suora pääsy myöskin sisäkautta
  • Helsinki Day Spa on yksi suurimmista hoitoloista Suomessa. Käytössämme on 11 upeaa hoitohuonetta, omat pukuhuoneet naisille ja miehille sekä Spa Shop, josta voit hankkia huippukosmetiikkaa ja ostaa lahjakortteja.
  • Esteettinen, museoviraston suojelema Spa Lounge, joka vie hetkessä arjen yläpuolelle, keskellä Helsinkiä. Lounge saatavilla myös ainutlaatuisiin yritys- ja yksityistilaisuuksiin.