Parhaat hinnat aina varaamalla verkkosivuiltamme *

* lue lisää HINTATAKUUSTAMME »
Mystical Single
Varaa tämä huone
Desire King / Twin
Varaa tämä huone
Sky Lofts
Varaa tämä huone

Sky Lofts

Saata maalle matkamiestä,
ilmoillen inehmon lasta, kuuta taivon katsomahan,
päiveä ihoamahan, otavaista oppimahan,
tähtiä tähyämähän!” -Kalevala

 

Olemme ylpeitä saadessamme esitellä kokonaan uudenlaisen huonekonseptin – Klaus K Sky Lofts.

Sky Loftit tarjoavat juuri sen elämyksellisen lisän hotelliyöpymiseen, jota paljon matkustavat tai hotellille yleisesti tavallista korkeampia odotuksia esittävät vieraat kaipaavat.

  • Sky Loftien vierailla on käytössään valinnainen yksityinen sisäänkäynti kadulta (valmistuu syyskuussa).
  • Mahdollisuus nauttia upeasta n. 80m2 kattoterassista (valmistuu lokakuussa). Kyseisen terassin voi myöskin varata yksityiskäyttöön.
  • Huoneissa voi avata hotellin musiikkikanavan ja nauttia Klaus K:n musiikista tai kuunnella puhelimessasi olevaa omaa musiikkiasi television kautta.
  • Huoneissa on työpöydät ja niiden yhteydessä kansainväliset pistokerasiat.
  • Korotetulla lattialla oleva makuuhuonetila (myös esteetön vaihtoehto saatavilla).
  • Kaksi eri tunnelmaan soveltuvaa valmista valoasetusta huoneen sekä kylpyhuoneen puolella.

 

Sky Studio -huoneet ovat nyt varattavissa. Kaikki uudet huoneet saatavilla syyskuussa 2014.

 

 

 

Huonetyypit

Sky Studio

Sky Studiot ovat joko rauhalliselle sisäpihalle tai kauniille Bulevardille päin. Kylpyhuoneissa on iso sadevesisuihku. Sky Studioissa on työpöytä, kansainväliset pistorasiat, tallelokero pistorasialla, espressokone, vedenkeitin, kaksi valoasetusta huoneessa ja kylpyhuoneessa, puhelin, LED-taulutelevisio, silitysrauta ja -lauta, hiustenkuivaaja, minibaari, pimennysverhot, kylpytakki ja kylpytossut. Huonehintaan sisältyy yksi paidan silitys per asiakas. Lisäksi myös mahdollisuus yksityisen kattoterassin käyttöön sekä valinnaiseen yksityiseen sisäänkäyntiin kadulta.

Sky Balcony

Sky Balcony-huoneiden näkymä on kauniille Bulevardille. Kylpyhuoneessa on iso sadevesisuihku. Huoneissa on työpöytä, kansainväliset pistorasiat, tallelokero pistorasialla, espressokone, vedenkeitin, kaksi valoasetusta huoneessa ja kylpyhuoneessa, puhelin, LED-taulutelevisio, silitysrauta ja -lauta, hiustenkuivaaja, minibaari, pimennysverhot, kylpytakki ja kylpytossut. Huonehintaan sisältyy yksi paidan silitys per asiakas. Lisäksi myös mahdollisuus yksityisen kattoterassin käyttöön sekä valinnaiseen yksityiseen sisäänkäyntiin kadulta.

Sky Loft

Sky Loft huoneet ovat joko rauhalliselle sisäpihalle tai Erottajalle. Osassa huoneista on kattoikkuna ja korotettu makuuhuonealue. Kaikissa kylpyhuoneissa on iso sadesuihku. Sky Loft huoneissa on työpöytä, kansainväliset pistorasiat, tallelokero pistorasialla, espressokone, vedenkeitin, kaksi valoasetusta huoneessa ja kylpyhuoneessa, puhelin, LED-taulutelevisio, silitysrauta ja -lauta, hiustenkuivaaja, minibaari, pimennysverhot, kylpytakki ja kylpytossut, osassa huoneista on lisävuode sekä mahdollisuus yhdistää toiseen huoneeseen. Huonehintaan sisältyy yksi paidan silitys per asiakas. Lisäksi myös mahdollisuus yksityisen kattoterassin käyttöön sekä valinnaiseen yksityiseen sisäänkäyntiin kadulta.

Sky Suite

Tilavissa Sky sviiteissä on mukava olohuone sekä iso kylpyhuone erillisellä suihkulla ja ammeella. Varaustilanteesta riippuen voit valita sviitin kolmesta vaihtoehdostamme:
-            Sky Balcony Sviitti parvekkeella ja terassilla
-            Sky Loft Sviitti 4,50 metriä korkealla katolla ja grotto-tyylisellä kylpyhuoneella
-            Sky Studio sviitti ylellisellä, Kalevalan inspiroimalla munan muotoisella sängyllä.

Minibaari sisältyy huonehintaan sekä yksi paidan silitys per vieras. Huoneissa on työpöytä, tallelokero pistorasialla, kansainväliset pistorasiat, espressokone, vedenkeitin, iso sadesuihku, kaksi valoasetusta huoneessa ja kylpyhuoneessa, puhelin, LED-taulutelevisio, silitysrauta ja -lauta, hiustenkuivaaja, pimennysverhot, kylpytakki ja kylpytossut, lisäksi myös mahdollisuus yksityisen kattoterassin käyttöön sekä valinnaiseen yksityiseen sisäänkäyntiin kadulta.

Takaisin