Parhaat hinnat aina varaamalla verkkosivuiltamme *

* lue lisää HINTATAKUUSTAMME »
Mystical Single
Varaa tämä huone
Desire King / Twin
Varaa tämä huone
Sky Lofts
Varaa tämä huone

Sky Lofts

Saata maalle matkamiestä,
ilmoillen inehmon lasta, kuuta taivon katsomahan,
päiveä ihoamahan, otavaista oppimahan,
tähtiä tähyämähän!” -Kalevala

 

Olemme ylpeitä saadessamme esitellä kokonaan uudenlaisen huonekonseptin – Klaus K Sky Lofts.

Sky Loftit tarjoavat juuri sen elämyksellisen lisän hotelliyöpymiseen, jota paljon matkustavat tai hotellille yleisesti tavallista korkeampia odotuksia esittävät vieraat kaipaavat.

  • Sky Loftien vierailla on käytössään valinnainen yksityinen sisäänkäynti kadulta (valmistuu syyskuussa).
  • Mahdollisuus nauttia upeasta n. 80m2 kattoterassista (valmistuu lokakuussa). Kyseisen terassin voi myöskin varata yksityiskäyttöön.
  • Huoneissa voi avata hotellin musiikkikanavan ja nauttia Klaus K:n musiikista tai kuunnella puhelimessasi olevaa omaa musiikkiasi television kautta.
  • Huoneissa on työpöydät ja niiden yhteydessä kansainväliset pistokerasiat.
  • Korotetulla lattialla oleva makuuhuonetila (myös esteetön vaihtoehto saatavilla).
  • Kaksi eri tunnelmaan soveltuvaa valmista valoasetusta huoneen sekä kylpyhuoneen puolella.

 

Sky Studio -huoneet ovat nyt varattavissa. Kaikki uudet huoneet saatavilla syyskuussa 2014.

 

 

 

Huonetyypit

Sky Studio

Voit valita huoneesi rauhallisen sisäpihan puolelta tai näkymällä Bulevardille. Kaikki kylpyhuoneet on varustettu isolla sadesuihkulla. Osa huoneista mahdollista yhdistää toiseen huoneeseen – mahdollisuus lisävuoteeseen myöskin tarjolla.

Sky Studio parvekkeella

Parvekkeellisista Sky Studio -huoneista aukeaa huikeat näkymät Bulevardille talon ylimmästä kerroksesta. Kaikki kylpyhuoneet on varustettu isolla sadesuihkulla. Osa huoneista mahdollista yhdistää toiseen huoneeseen – mahdollisuus lisävuoteeseen myöskin tarjolla.

Sky Loft

Näissä huoneissa kattokorkeus on jopa 4,5 metriä ja pääset nauttimaan kattoikkunoista laskeutuvasta luonnonvalosta. Huoneen voit valita joko rauhallisen sisäpihan puolelta tai näkymällä Erottajalle. Sky Loft huoneita on saatavilla sekä suihkulla, että kylpyammeella varusteltuna. Osa huoneista mahdollista yhdistää toiseen huoneeseen – mahdollisuus lisävuoteeseen myöskin tarjolla.

Sky Suite

Sky sviitissä on iso aulatila sekä iso kylpyhuone erillisellä suihkulla ja kylpyammeella. Sviitin upealta 15m2 osittain katetulta terassilta aukeaa upeat näkymät Bulevardille sekä Esplanadin puistoon. Sviitin yhteydessä on mahdollista varata huikea n. 80m2 kattoterassi, joka sijaitsee rakennuksen ylimmässä kerroksessa, Bulevardin ja Erottajan kulmassa (valmistuu lokakuussa). Yhdistelmänä erinomainen vaihtoehto erilaisiin yksityistilaisuuksiin. Sviitin tunnelman kruunaa uniikki, Kalevalan hengessä toteutettu munan muotoinen design-sänky. Tämän upeampaa hääsviittiä saa etsiä!

 

Takaisin