Parhaat hinnat aina varaamalla verkkosivuiltamme *

* lue lisää HINTATAKUUSTAMME »
Mystical Single
Varaa tämä huone
Desire King / Twin
Varaa tämä huone
Sky Lofts
Varaa tämä huone

Erikoishuoneet

Art Suite Tukiainen

Katja Tukiainen on suomalainen taidemaalari ja sarjakuvataiteilija. Iloiset värit, erityisesti pinkki ja purppura, sympaattiset hahmot ja ilmeikäs tyyli ovat ominaisia Tukiaisen tyylille.

Katja Tukiainen Art Suite avaa vieraalleen oven salaiseen puutarhaan “Tivoliin”. Tivolissa kaikesta tulee mahdollista, kun vain säilytämme matkustamisen taian sydämissämme.

Urban Nature Room by Harri Koskinen

Urban Nature room on muotoilija Harri Koskinen toinen taidonnäyte. Huone tarjoaa vieraalleen rauhallisen ja kylpylämaisen ympäristön.

Materiaalit, pinnat, värit ja tunnelma hidastavat pulssisi. Malin+Goetzin kylpytuotteet Hansgrohen sadesuihku täydentävät kokonaisuuden. Astu luonnon helmaan Helsingin keskustassa.

Art Room Sakkinen

Riiko Sakkinen on suomalainen kuvataiteilija, jonka piirustukset käsittelevät kuluttajakulttuuria ja politiikkaa.

Yksi Riikon suosikkihahmoja on Hongkongilainen Curry Flavor Cup Noodle -robotti, joka asustaa pysyvästi nykyään Riiko Sakkisen Taidehuoneessa ja himoitsee suomalaista ruokaa, perinteisestä karjalanpaistista nykyiseen pikaruokaan. Toivottavasti ruokahalusi heräsi!

Art Room Leinonen

Jani Leinosen Taidehuone kertoo rakastavaisten tarinoita. Seiniä koristaa sydämenmuotoiset valkoiset tatuoinnit, joista heijastuu kuuluisia pareja historiasta, kirjoista, filmeistä, elävästä elämästä sekä tabloidien sivuilta. Todellisia rakkaustarinoita, jotka eivät vanhene. Olohuoneen seinä jatkuu makuuhuoneen puolelle, jossa sydämet muuttuvat mustiksi, rakkaustarinat salaisiksi suhteiksi ja vaimot rakastajattariksi. Nämä makuuhuoneen rakkaustarinat eivät kestä päivänvaloa.

Jani Leinonen on kapinallinen suomalainen taiteilija.