Parhaat hinnat aina varaamalla verkkosivuiltamme *

* lue lisää HINTATAKUUSTAMME »
Mystical Single
Varaa tämä huone
Desire King / Twin
Varaa tämä huone
Sky Lofts
Varaa tämä huone

Uutishuone

19/02/2013

Klaus K Hotelli palkittiin World Travel Award “Finland’s Leading Hotel 2012″ -palkinnolla

World Travel Awards Winner 2012 Finlands Leading Hotel

World Travel Awards tunnistaa, tunnustaa ja palkitsee huippuosaamista matkailualalla. Valinnan suorittavat matkailualan ammattilaiset ympäri maailman. Klaus K Hotel palkittiin 8.10.2012 Portugalin Algarvessa olleessa gaalassaFinland’s Leading Hotel 2012-nimityksellä.

 

“Olen hyvin ylpeä tästä palkinnosta, jonka Klaus K Hotel on saanut tulevan seitsemännen vuosipäivänsä aattona. Klaus K:ta ovat äänestäneet meistä riippumattomat matkailun ammattilaiset, ja se kertoo minulle, että olemme onnistuneet rakentamaan luottamusta matkailuyhteisössä. Tämä palkinto heijastaa meidän rohkeaa missiotamme, joka on ”Rikastuttaa vieraidemme ja henkilökuntamme elämänkokemusta”. Henkilökuntani jäsenet ovat aitoja ja ammattilaisia, joten olen ylpeä, että heidän pitkäjänteinen toimintansa on tuottanut tällaisen luottamuksen matkailuyhteisössä Klaus K Hotellia kohtaan.” – Marc Skvorc, General Manager

World Travel Awards
WTA aloitettiin vuonna 1993 tunnistamaan ja jakamaan tunnustusta huippuosaamisesta maailmanlaajuisesti matkailualalla. World Travel Awardia pidetään korkeimpana saavutuksena, minkä matkailutuote voi toivoa saavuttavansa, joten sitä kutsutaan myös matkailualan “Oscar-palkinnoksi.

 

http://www.worldtravelawards.com