Parhaat hinnat aina varaamalla verkkosivuiltamme *

* lue lisää HINTATAKUUSTAMME »
Mystical Single
Varaa tämä huone
Desire King / Twin
Varaa tämä huone
Sky Lofts
Varaa tämä huone

Uutishuone

11/04/2013

Muse stadionkonsertti Helsingissä

Muse in Hesinki

Sat 27/07/2013 17:00 Muse Helsingin Olympiastadionilla

Edellisen kerran Muse konsertoi Helsingissä maanantaina 10.12.2012 loppuunmyydylle Hartwall Areenalle.

Ison-Britannian suurimpiin rockbändeihin lukeutuva Muse kiertää ensi kesänä Euroopan stadioneja tuotantoteknisesti huikean The 2nd Law Tourin merkeissä ja nyt yhtye on vahvistanut kesälle keikkapäivän myös Suomeen. Syksyllä  uuden albuminsa julkaissut Muse konsertoi Olympiastadionilla, Helsingissä, lauantaina 27. heinäkuuta. Konsertin lipunmyynti käynnistyy perjantaina 14. joulukuuta.

Huikean näyttävistä ja hengästyttävistä esiintymisistään ja tuotantoteknisistä ratkaisuistaan tunnettu Muse vie stadionkiertueellaan show’nsa vieläpä areenakeikkojaan kunnianhimoisempaan muotoon, joten kesän konserteista voi odottaa täysin ainutlaatuisia show-spektaakkeleja. Yhtyeen maailmanluokan valo- ja videotekniikka yhdistettynä valtaviin lavarakenteisiin ja bändin kansainvälisiin megahitteihin muodostavat yhtälön, jota ei yksinkertaisesti voi jättää kokematta.

Muse esittäytyi Suomessa ensimmäistä kertaa vuonna 2000 tehden klubikeikan Tavastialla. Jo tuolloin yhtyeestä povattiin rockin seuraavaa megatähteä brittilehdistössä, joka olikin oikeassa. Bändin yleisömäärät ovat kasvaneet Suomessakin keikka keikalta ja edellisellä vierailullaan kesällä 2010 Muse veti Helsingin Kaisaniemen puiston täpötäyteen, ja 21 000 onnellista fania todisti yhtyeen hienoa keikkaa ulkoilmassa kylmät väreet selkäpiissään. Keikka-arviot olivat loistavia ja esimerkiksi Helsingin Sanomat kehui Musen onnistuvan tekemään stadionrockista jännittävää. Bändin julkaisema videomateriaali Milanon keikalta kyseiseltä vuodelta esitteleekin Musen pettämättömän kyvyn saatella yleisönsä hurmokseen: http://bit.ly/RyFXHS

Lokakuussa julkaistu “The 2nd Law” -albumi nousi listaykköseksi kaikkiaan 22 maassa, mm. Iso-Britanniassa, Ranskassa, Japanissa, Hollannissa, Meksikossa ja Suomessa. Albumin “Madness” -single nousi puolestaan Suomessakin iTunesin ykköseksi ja biisistä onkin kasvamassa Musen uran isoimpia radiohittejä. Kultarajan “The 2nd Law” on ehtinyt ylittää Suomen lisäksi mm. Ranskassa, Hollannissa, Uudessa-Seelannissa ja Sveitsissä.

 

Muse Bio

Mahtipontisista melodioistaan ja henkeäsalpaavista live-esiintymisistään tunnettu brittiyhtye Muse liikkuu musiikillisesti vaihtoehtorockin, progen, klassisen musiikin, funkin, elektron ja jopa heavyn välimaastossa.

90-luvun alkupuolella Lounais-Englannissa perustettuun trioon kuuluvat Matthew Bellamy (laulu, kitara, koskettimet), Chris Wolstenholme (basso, taustalaulu) ja Dominic Howard (rummut, perkussiot).

Bändin tunnetumpiin kappaleisiin lukeutuvat mm. ”Stockholm Syndrome”, ”Time Is Running Out”, ”New Born”, ”Supermassive Black Hole”, ”Starlight”, “Knights Of Cydonia”,  ”Uno”, ”Unintended”, ”Muscle Museum”, ”Uprising”,  ”Resistance” ja ”Undisclosed Desires”.