Parhaat hinnat aina varaamalla verkkosivuiltamme *

* lue lisää HINTATAKUUSTAMME »
Mystical Single
Varaa tämä huone
Desire King / Twin
Varaa tämä huone
Sky Lofts
Varaa tämä huone

Uutishuone

28/01/2013

Mian ja Marcin Tarina

klaus-k-helsinki-hotel-family-business

Tarinamme – Unelmamme!

Mia kasvoi Helsingin seudulla ja Marc eri puolilla maailmaa. Tarinamme alkaa siitä, kun tapasimme Strasbourgin kansainvälisessä hotellikoulussa Ranskassa. Rakastuimme ja unelmoimme, että voisimme joskus perustaa oman hotellin. Sitä ennen oli kuitenkin hankittava lisäkokemusta alalta ja nähtävä maailmaa.

Jatkoimme opintojamme ja valmistuimme Rhode Islandin yliopistoelämästä, missä meillä oli tilaisuus syventää hotelli- ja ravintola-alan johtamistaitojamme. Aloimme työskennellä eri puolilla Yhdysvaltoja, mm. Havaijin Maui-saarella, Kalifornian Pebble Beachilla, Floridan Palm Beachilla, Washington DC:ssä sekä New Yorkissa. Kun olimme työskennelleet pitkään Four Seasons Hotelsin, The Ritz Carltonin, Pebble Beach Resortsin, Hiltonin ja W Hotelsin kaltaisissa yhtiöissä, tunsimme olevamme valmiit seuraavaan haasteeseen ja siirryimme Atlantin yli Helsinkiin.

Unelmamme toteutui Klaus K:ssa vuonna 2005. Innostuksemme näkyy koko toiminnassamme ja paneudumme jokaiseen pienimpäänkin yksityiskohtaan. Hyviä esimerkkejä tästä ovat sisustuksemme, matkapuhelinkarttamme, aamupuuromme sekä talon viinimme, jolla on oma viinimerkki. Tavoitteenamme on tarjota elävöittävä ympäristö niin hotellivieraillemme kuin talon henkilökunnallekin. Näin on syntynyt tyyliltään nykyaikainen hotelli, jolla on tapana yllättää kokeneimmatkin maailmanmatkaajat.

Omistamme yrityksen ja pyöritämme hotellia itse päivästä toiseen huipputiimimme kanssa – mutta meillä on kuitenkin molemmilla omat työhuoneet.

Tule tutustumaan, millainen on unelmiemme hotelli!

Lämpimin terveisin,

Mia ja Marc Skvorc