Parhaat hinnat aina varaamalla verkkosivuiltamme *

* lue lisää HINTATAKUUSTAMME »
Mystical Single
Varaa tämä huone
Desire King / Twin
Varaa tämä huone
Sky Lofts
Varaa tämä huone

Uutishuone

23/02/2013

23. Maaliskuuta: Klaus K Fashion Brunch – Acolyth

Klaus K Hotel Fashion Brunch Acolyth_600x400px

Lauantaina 23. maaliskuuta klo 12-15

 

Kevät tekee tuloaan ja designhotelli Klaus K:n F A S H I O N - B R U N S S I T ovat täällä jälleen hemmoittelemassa muodin ja hyvän ruoan ystäviä. Kevään ensimmäisellä muotibrunssilla nähdään multibrand-myymälä ja muodin verkkokauppa Acolyth.

Klaus K Fashion Brunch by Acolyth Klo 12 – 15, hinta 38€.
Brunssimme koostuu pitkälti luomu- sekä luonnontuotteista, ja tärkeimpänä kaikesta – itse valmistetuista erikoisuuksista. Klaus K:n brunssi sisältää alkuruoka- ja jälkiruokabuffeen sekä itse valitun pääruoan. Sopii nautittavaksi kuplivan juoman kera!

katsomenu-btn

VARAA PÖYTÄ

Pöytävaraukset & tiedustelut: 020 770 4714 tai sales@klauskhotel.com

 

Acolyth tarjoaa ainutlaatuisen sekoituksen kansainvälisiä huippusuunnittelijoita ja nuorta suomalaista muotisuunnittelua. Tilaisuuden aikana Acolyth järjestää kontrastikaan showroomin Klaus K:n uudessa urbaanissa LIVINGROOM-tilassa, jossa esitellään ja josta voi ostaa Acolythin naisten ja miesten vaatteita ja asusteita.  Musiikkiin oman mausteensa antaa Klaus K:n oma luotto-DJ. www.acolyth.fi

 

A C O L Y T H
Acolyth on ensimmäinen suomalainen, kansainvälistä designermuotia tarjoava verkkokauppa ja myymälä. Acolythin sielu ja perustaja on Joonas Saari, nuori suomalainen Lontoon Saint Martinsista valmistunut suunnittelija. Acolyth on intohimoinen osoitus siitä, miten nykyaikainen vaatetussuunnittelu etsii uusia ilmaisukeinoja. Acolyth pyrkii laajentamaan suunnittelijan roolin yksittäisen malliston ja vaatteen suunnittelusta erilaisten tyylien ja sisältöjen yhteensovittamiseen. Tästä osoituksena on Acolythin oma mallisto, joka esitellään rinta rinnan sesongeittain verkkokaupan muiden suunnittelijoiden mallistojen kanssa. Acolyth on verkkokauppa, mutta myös viestintäkanava. Se tarjoaa visuaalista informaatiota korkealaatuisten kuvien ja tuote-esittelyjen kautta. Samalla se tarjoaa henkilökohtaista asiakaspalvelua. Acolyth on läpileikkaus kokonaisvaltaisesta suunnittelutyöstä. Korkeatasoinen, visuaalinen verkkokauppa tuo asiakkaan silmien eteen myös sen, mikä kätkeytyy suunnittelutyön taakse ja mistä kaikki saa alkunsa. Acolyth eroaa tyypillisestä muotia tarjoavasta verkkokaupasta, koska se on tietoisesti selektiivinen ja valikoiva. Tuotteita on tarjolla rajallinen määrä. Se on osoitus asiakkaan yksilöllisyyden ja laatutietoisuuden arvostuksesta. Acolyth on myös ennakkoluuloton. Se haluaa tarjota jakelutien ja ilmaisukanavan nuorille lahjakkaille suunnittelijoille. Ja erityisesti suomalaisille suunnittelijoille.

 

joonassaari

Joonas Saari valmistui 2008 Taideteollisen korkeakoulun vaatetus- ja pukusuunnittelun linjalta taiteen kandidaatiksi. Taiteen maisterin tutkinnon hän suoritti 2010 Lontoon Saint Martinsissa pääaineena Menswear Fashion. Maisteritutkinnon lopputyökokoelma “Marrow” käsitti yhdeksän miesten asukokonaisuutta, joissa materiaalina oli käytetty eri menetelmin mm. käsin työstettyä ja kustomoitua silkkiä ja villaa. Acolyth-verkkokaupan suunnittelija perusti joulukuussa 2010. Acolyth-verkkokauppa by Joonas Saari on ensimmäinen suomalaisen suunnittelijan kehittämä verkkokauppakonsepti, jossa yhtä tärkeää kuin myytävät vaatteet ja asusteet on itse kaupan visuaalisuus ja elämyksellisyys. “Acolythissä olen laajentanut suunnittelutyötä kokonaisvaltaiseen konseptinhallintaan. Acolyth-verkkokauppa on tapa kertoa enemmän ja syvällisemmin omasta suunnittelunäkemyksestäni yleisölle ja asiakkailleni”.