Parhaat hinnat aina varaamalla verkkosivuiltamme *

* lue lisää HINTATAKUUSTAMME »
Mystical Single
Varaa tämä huone
Desire King / Twin
Varaa tämä huone
Sky Lofts
Varaa tämä huone

Uutishuone

28/12/2013

Klaus K Entrepreneurial Innovation Award -palkinnon voittaja julkistettu

Slush 2013_600x400px

Suomen ensimmäinen design-hotelli Klaus K julkaisee historian ensimmäisen Klaus K Entrepreneurial Innovation Award -palkinnon voittajan 

 

Ensimmäisen Klaus K Entrepreneurial Innovation Award – palkinnon voittaja on Petri Martikainen, MultiTouch Oy:n toimitusjohtaja ja toinen perustajista, yhdistettävien LCD-monikosketusnäyttöjen ja ohjelmistojen pääsuunnittelija. Voittaja julkistettiin tänään Slush-konferenssissa, yhdessä maailman johtavista Start-up tapahtumista.

“Meidän mielestä, Petri Martikainen ja hänen yrityksensä MultiTouch edustaa loistavaa esimerkkiä innovatiivisesta yrittäjyydestä. MultiTouchin kosketusnäyttö on kuin magneetti käyttäjälleen – sinun täytyy vain koskettaa ja tutkimusretki vie mukanaan,” kuvailee Marc Skvorc, Klaus K Hotellin toimitusjohtaja.

”MultiTouch Oy:n tarina alkoi vuonna 2006 ja heidän tuotteitaan löytyy tällä hetkellä yli 50 maasta. MultiTouch on pystynyt lyhyessä ajassa luomaan tuoteportfolion ja aseman kansainvälisillä markkinoilla. Tuote tulee inspiroimaan myös Klaus K:n asiakkaita”, tiivistää Skvorc.

MultiTouchin ohjelmistot tunnistavat rajattoman määrän kosketuspisteitä, käyttäjien kädet ja esineitä. Tuotteita käytetään vähittäiskaupassa, markkinoinnissa, messuilla, museoissa, infoseininä, viihde- ja ravintola-alalla, baareissa, opetuksessa, taideteoksissa ja muussa ammattikäytössä. Yhtiö on yksityinen ja sen pääkonttori sijaitsee Helsingissä.

 

Taustatietoa palkinnosta

Kerran vuodessa jaettavan Klaus K Entrepreneurial Innovation Award -palkinnon tuomaristo koostuu tunnetuista suomalaisista sekä kansainvälisistä yritysjohtajista, Anne Berner, omistaja, Vallila Interior; Pekka Mattila, toimitusjohtaja, Aalto-yliopisto; Will Cardwell, Senior Advisor, Global Alliances/ Aalto University; ja Marc Skvorc, toimitusjohtaja, Klaus K Hotelli.

Palkinnon voittajan tulee ilmentää dynaamista innovatiivisuutta, jolla on positiivinen vaikutus elämänlaatuun ja jossa toteutuu sekä kestävä kehitys että pitkäikäisyys. Voittajainnovaation luojien tulee muodostua kunniahimoisesta tiimistä, jolla on houkutteleva liiketoiminnan kehittämismalli sekä strategia, jolla tuote tai palvelu viedään onnistuneesti kansainvälisille markkinoille.

Voittajalla on ainutlaatuinen tilaisuus esitellä innovaatiotaan Klaus K LIVINGROOMissa, urbaanissa olohuonemaisessa aula-tilassa, joka toteutettiin demokraattisella suunnittelukilpailulla.

Panu Turusen suunnitteleman lasiveistoksen “Seven Eggs of Kalevala” lisäksi voittaja saa 10 ilmaista hotelliyötä Klaus K Hotellissa sekä 1000€ käytettäväksi hotellin ravintoloissa. Palkinnon tarkoituksena on edistää luovaa prosessia ja yrittäjä voi käyttää tämän palkinnon hyväkseen hankkiessaan asiakkaita, sijoittajia ja kumppaneita. Lue lisää »

 

KLAUS K Hotelli, on yksityinen perheyritys ja Design Hotels™ jäsen, johon kuuluu yli 250 valikoitua, yksityistä sekä omaperäistä hotellia 40 maassa.  Klaus K:n inspiraationa on Suomen kansalliseepos Kalevala. Hotelli sijaitsee historiallisessa Rake-talossa Helsingin sydämessä. Osa Klaus K: n visiota on luoda ja ylläpitää “Destination Bulevardi”-ajatusta, jossa naapurit ja hotellin vieraat ovat tervetulleita oleskelemaan ja osallistumaan tapahtumiin, kuten muotibrunsseille tai taidenäyttelyiden avajaisiin ja muihin epävirallisiin kokoontumisiin. Osa Helsingin parhaista ravintoloista kuten Toscanini, Boulevard Social ja Gaijin ovat samassa korttelissa, kun taas Klaus K:n Ahjo Club tarjoaa tyylikkäät puitteet tanssimiseen ja viihtymiseen. Hiljattain avattu ruotsalainen sisustuskauppa Granit täydentää omalta osaltaan korttelin tarjontaa mukavasti.

SLUSH on yksi maailman johtavista Start-up tapahtumista ja se järjestetään joka syksy Helsingissä. Vuonna 2012, kun tapahtuma keskittyi Pohjois-Eurooppaan ja Venäjään, Slush houkutteli 30 miljardia euroa riskipääomaa, sekä yli 3500 osallistujaa ja näkyvyyttä maailman johtavissa medioissa.