Parhaat hinnat aina varaamalla verkkosivuiltamme *

* lue lisää HINTATAKUUSTAMME »
Mystical Single
Varaa tämä huone
Desire King / Twin
Varaa tämä huone
Sky Lofts
Varaa tämä huone

Uutishuone

17/10/2013

Klaus K Entrepreneurial Innovation Award 2013

Klaus K Entrepreneurial Innovation Award 2013_600x400px

 

Suomen ensimmäinen design-hotelli Klaus K lanseeraa
uusille innovatiivisille yrittäjille suunnatun palkinnon

 

Historian ensimmäinen Klaus K Entrepreneurial Innovation Award -palkinnon voittaja tullaan julkaisemaan 13. marraskuuta, 2013 kaksipäiväisessä Slush-konferenssissa Helsingin Kaapelitehtaalla.

“Haluamme tukea dynaamista innovaatiota, jolla on elämänlaatuun positiivinen vaikutus. Tuote tai palvelu jossa toteutuu kestävä kehitys sekä pitkäikäisyys,” tiivistää Marc Skvorc, Klaus K:n toimitusjohtaja.

Etsimme ainutlaatuista tuotetta tai palvelua, jolle on kysyntää markkinoilla. Voittajainnovaation luojien tulee muodostua kunniahimoisesta tiimistä, jolla on houkutteleva liiketoiminnan kehittämismalli sekä strategia, jolla tuote tai palvelu viedään onnistuneesti kansainvälisille markkinoille.

 

Kerran vuodessa jaettavan Klaus K Entrepreneurial Innovation Award -palkinnon tuomaristo koostuu tunnetuista suomalaisista sekä kansainvälisistä yritysjohtajista, Anne Berner, omistaja, Vallila Interior; Pekka Mattila, toimitusjohtaja, Aalto-yliopisto; Will Cardwell, Senior Advisor, Global Alliances/ Aalto University; ja Marc Skvorc, toimitusjohtaja, Klaus K Hotelli.

 

Voittajalla on ainutlaatuinen tilaisuus esitellä innovaatiotaan Klaus K LIVINGROOMissa, urbaanissa olohuonemaisessa aula-tilassa, joka toteutettiin demokraattisella suunnittelukilpailulla. ”Pyrimme haastamaan perinteiset hotellitoiminnan näkökulmat,” sanoo Skvorc. “It’s for the people and by the people.”

 

Panu Turusen suunnitteleman pokaalin “Seven Eggs of Kalevala” lisäksi voittaja saa 10 ilmaista hotelliyötä Klaus K Hotellissa sekä 1000€ käytettäväksi hotellin ravintoloissa. Palkinnon tarkoituksena on ruokkia luovaa prosessia ja yrittäjä voi käyttää tämän palkinnon hyväkseen hankkiessaan asiakkaita, sijoittajia ja kumppaneita.

 

Klaus K Hotelli on yksityinen perheyritys ja Design Hotels™ jäsen, johon kuuluu yli 250 valikoitua, yksityistä sekä omaperäistä hotellia 40 maassa.  Klaus K:n inspiraationa on Suomen kansalliseepos Kalevala. Hotelli sijaitsee historiallisessa Rake-talossa Helsingin sydämessä. Osa Klaus K: n visiota on luoda ja ylläpitää “Destination Bulevardi”-ajatusta, jossa naapurit ja hotellin vieraat ovat tervetulleita oleskelemaan ja osallistumaan tapahtumiin, kuten muotibrunsseille tai taidenäyttelyiden avajaisiin ja muihin epävirallisiin kokoontumisiin. Osa Helsingin parhaista ravintoloista kuten Toscanini, Boulevard Social ja Gaijin ovat samassa korttelissa, kun taas Klaus K:n Ahjo Club tarjoaa tyylikkäät puitteet tanssimiseen ja viihtymiseen. Hiljattain avattu ruotsalainen sisustuskauppa Granit täydentää omalta osaltaan korttelin tarjontaa mukavasti.

 

Slush on yksi maailman johtavista vuosittain järjestettävistä Start-up tapahtumista. Slush järjestetään Helsingin Kaapelitehtaalla 13.-14.11. Vuonna 2012, kun tapahtuma keskittyi Pohjois-Eurooppaan ja Venäjään, Slush houkutteli 30 miljardia euroa riskipääomaa, sekä yli 3500 osallistujaa ja näkyvyyttä maailman johtavissa medioissa.

 

Klaus K & SLUSH

  • Ke 13.11 klo 16 Klaus K Entrepreneurial Innovation Award 2013 -palkinnon voittaja julkaistaan, Slush, Kaapelitehdas
  • To 14.11 klo 20 Slush Afterparty LIVINGROOM/Club Ahjo:ssa
  • Pe 15.11 klo 11-14 Slush – Friday recovery brunch, 35 € (hinta sisältää: Lasillisen kuohuviiniä tai Bloody Maryn), lue lisää »