Parhaat hinnat aina varaamalla verkkosivuiltamme *

* lue lisää HINTATAKUUSTAMME »
Mystical Single
Varaa tämä huone
Desire King / Twin
Varaa tämä huone
Sky Lofts
Varaa tämä huone

Uutishuone

01/08/2013

Kalevala Korun ja rockmuusikko Michael Monroen suunnittelema A STAR ALL HEART -korusarja saatavilla Klaus K Hotellista

Klaus K Hotel_Michael Monroe_Kalevala Koru_600x400px

Kalevala Korun ja rockmuusikko Michael Monroen yhdessä suunnittelemaan tähti- ja sydänteemaa kantavaan A STAR ALL HEART -korusarjaan kuuluu korvakorujen lisäksi kaksi erikokoista riipusta.  Uutuussarjan korut ovat nyt saatavilla Klaus K Hotellin  vastaanotosta ja valtuutetuilta Kalevala Koru -jälleenmyyjiltä kautta maan.

Michael Monroe kuvaa korusarjan symboliikkaa seuraavasti:
Kaikkina vuosina elämässäni ja urallani minulle on aina ollut tärkeintä että en koveta sydäntäni tai menetä sieluani mistään hinnasta matkani varrella. Totuus, Rakkaus ja Lempeys ovat kaiken yläpuolella ja “Tähtenä” haluan loistaa positiivista energiaa ja valoa kaikkien sydämiin ympäri maailman.

Michael Monroe ja Kalevala Koru löysivät toisensa viime vuoden lokakuussa Gold Silver Watch -messuilla, jossa Michael Monroe valittiin vuoden korunkantajaksi. Kalevala Korun toimitusjohtaja Riitta Huuhtanen sai kunnian luovuttaa vuoden korunkantajalle palkinnon, kaksi hopeista Kalevala Korun Kivennavan sormusta, joihin Michael oli vaimonsa kanssa ihastunut. Messujen jälkeen yhteistyö vähitellen tiivistyi yhteisen korusarjan ideointiin ja tällä sivulla näet valmiit korut. Kaikki Michael Monroe A Star All Heart -sarjan korut on valmistettu Suomessa, Kalevala Korun tehtaalla Helsingin Pitäjänmäessä – aivan kuten kaikki muutkin Kalevala Korun tuotteet. www.kalevalakoru.fi/

Michael Monroe_nimmari