Parhaat hinnat aina varaamalla verkkosivuiltamme *

* lue lisää HINTATAKUUSTAMME »
Mystical Single
Varaa tämä huone
Desire King / Twin
Varaa tämä huone
Sky Lofts
Varaa tämä huone

Uutishuone

01/08/2013

Co-creation palaa Klaus K Hotelliin – tällä kertaa tyylinä graffitit

sotka2

Laajennamme hotellia 2014 – ylöspäin! Uudet tilamme kurottavat kohti taivasta kantaen uutta nimeä ja täysin uutta konseptia – Klaus K Sky Lofts.

Urbaanin taiteen muotona graffitit ovat lähes synonyymin kaltaisesti yhteen kuuluvia urbaanin loftin kanssa. Siksi, tulemme lisäämään graffiteja Sky Loftien tiloihin. Ajattelimme, että tämä on samalla erinomainen mahdollisuus luoville ihmiselle päästä mukaan osallistumaan uuden – taatusti poikkeuksellisen ja mahtavan tilan muotoiluun.

Graffiti co-creation kampanja tulee elämään sosiaalisissa medioissa, pääasiassa Facebookin kautta, mutta kannustamme myöskin aktiivisuuteen Pinterestissä ja Instagrammissa (voit osallistua jopa sähköpostillakin).

Kaksi tärkeintä tapaa osallistua kampanjaan ovat jakaminen ja/tai luominen. Siihen tarvitaan myöskin intohimoa ja luovuutta.

JAKAMINEN – jos näet jotain mikä mielestäsi sopisi Sky Lofteihin voit jakaa sen kanssamme

LUOMINEN – luo oma teoksesi ihan missä muodossa itse haluat

PALKINTO – jakamisesta tulemme palkitsemaan kuukausittain hotelliöillä ja ravintolaillallisilla. Luovuudesta haluamme palkita mahdollisuudella päästä työskentelemään Suomen johtavan sisustussunnittelijan, Vertti Kiven kanssa ja luomaan pysyvä installaatio Sky Loftin tiloihin.

AIKATAULU – kampanja lanseerataan taiteiden yönä ja se tulee jatkumaan aina vuoden 2013 loppuun. Jokaisella viikolla on teema liittyen johonkin Kalevalassa esiintyvään elementtiin tai hahmoon – kertomalla Kalevalan tarinaa haluamme inspiroida ihmisiä etsimään, jakamaan ja luomaan jotain Kalevalan teemoihin liittyvää – keskittyen samalla graffitiin taiteen muotona.

Yhteys- ja jakamistiedot:

emailPinterest_v2social-napit-inst-negasocial-napit-fb-nega

#klausk #klauskhotel #klauskskylofts

 

Klaus K Sky Lofts ja Co-Creation

Panostaminen palvelun, ilmapiirin ja tunnelman suunnitteluun, yhteys vieraisiin, taide ja Suomen kansalliseepos ovat Klaus K:n dna:n ytimessä.

Sky Loftit eivät ole tyypillisiä hotellihuoneita. Ne ovat oleskeluun/huviin/työntekoon suunniteltuja tiloja Helsinkiin saapuville riippumatta matkan tarkoituksesta – oli kyseessä työmatka tai vapaa-aika; ystävien tai perheen kanssa.

Tänä vuonna, ja toista kertaa, sovellamme inspiroivaa ja orgaanista yhdessä kehittelyn menetelmää, jota kutsumme nimellä co-creation. Teimme vuonna 2012 onnistuneen ”matkan” LIVINGROOMin kehittelyssä kun uudistimme hotellimme aula- ja ravintolatiloja.

Haluamme kannustaa ihmisiä huomioimaan ja jakamaan graffiteja taiteen muotona. Haluamme myöskin rohkaista lahjakkaita luovia ihmisiä kuvittamaan jotain kansalliseepokseemme, Kalevalaan liittyvää käyttäen graffiti-taidetta.