Parhaat hinnat aina varaamalla verkkosivuiltamme *

* lue lisää HINTATAKUUSTAMME »
Mystical Single
Varaa tämä huone
Desire King / Twin
Varaa tämä huone
Sky Lofts
Varaa tämä huone

Uutishuone

04/06/2013

Arkkeon digitaalisen dokumenttipankin palvelut nyt saatavilla Klaus K Hotellissa

Arkkeo digial document bank logo

Mikä on Arkkeo – lyhyesti?

Arkkeo on verkossa toimiva digitaalinen pankki, jonka avulla organisoit ja pidät hyvässä tallessa kaikki henkilökohtaiset, tärkeät dokumenttisi, joilla ennen oli tapana kasautua paperipinoiksi kotona.

Klaus K Hotel ja Arkkeo tarjoavat nyt mahdollisuuden saada kaikki Klaus K Hotellin kuitit digitaalisessa muodossa – auttaen sinua pääsemään eroon turhasta paperista; poistaen kadonneiden dokumenttien etsimiseen liittyvän turhautumisen;  tarjoamalla sinulle mielenrauhan tietäen, että kaikki tärkeät dokumenttisi ovat organisoituna tallessa, ja saatavilla helposti aina kun niitä tarvitset.

 

Miten Arkkeo eroaa tavallisesta sähköpostiin vastaanotetusta kuitista?

Me kaikki tiedämme, että tärkeät sähköpostit saattavat tulvassa hukkua muiden sähköpostien joukkoon. Ne saattavat vahingossa jopa päätyä roskapostien joukkoon. Arkkeo haluaa tarjota turvallisemman ja helpomman vaihtoehdon. Kaikkien asiakkaidenmme on edelleenkin mahdollista vastaanottaa kaikki dokumenttinsa tuttuun tapaan sähköpostilla – mutta tutuksi tulleen mukavan tavan rinnalle on nyt tullut mahdollisuus vastaanottaa dokumentit tavalla, joka helpottaa niiden organisointia ja auttaa pitämään tärkeät paperit hyvässä tallessa ja aina helposti saatavillasi.

Arkkeon palveluista laajemmin

Arkkeo rakentaa parhaillaan palveluverkostoa matkailualan-, vähittäiskaupan-, terveydenhuollon, rahoitus- ja vakuutusalan yritysten sekä palveluorganisaatioiden kanssa, jotta voisit automaattisesti saada kaikki tärkeät henkilökohtaiset dokumenttisi suoraan Arkkeo-tilillesi. Arkkeon palveluun liittyneiden yritysten määrä kasvaa jatkuvasti – ja kun kytket uuden yrityksen osaksi tiliäsi pääset käsiksi organisaation sinulle toimittamiin dokumentteihin koska tahansa, ja missä tahansa. Arkkeon mobiili app on saatavilla Apple/Android app storeissa. Voit ladata sen veloituksetta – ja voit käyttää palvelua veloituksetta aina 50 dokumenttiin ja 1GB tallennustilaan asti, minkä jälkeen sinulla on mahdollisuus päivittää tilisi. Tutustu Arkkeoon heidän verkkosivuilla niin pääset alkuun!